lakiery do paznokci
Re: lakiery do paznokci
Też wydaje mi się, że lakiery żelowe są słabe, wcale nie są bardziej trwałe niż zwykłe. Żele znowu jak dla mnie są za grube i trochę niefajnie wyglądają na paznokciach, więc też wolę coś pomiędzy, czyli hybrydy. Też mam MakeAr od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Wprawdzie od czasu do czasu maluję jeszcze zwykłymi lakierami, ale na żadną inwestycję w jakieś droższe, ale wciąż zwykłe lakiery, bym już nie szła.
Kiedy nie używałam lakierów hybrydowych najlepiej chwaliłam sobie lakiery z Golden Rose. Wydaje mi się, że żadna marka nie ma takiego wyboru w kolorach jak oni
Jednak odkąd zaczęłam robić hybrydy.. nie zamienię ich na żaden inny lakier!
Kosze prezentowe, delikatesowe, pomysł na prezent
- DorotaNowicka
- Jestem tu nowa :)
No nie wiem, nie wiem. Te z makear też mają sporą paletę kolorów. A co do mm, to nigdy ich nie używałam ale przejrzałam i na allegro nie ma dużego wyboru w tych lakierach. I dziwnie ich cena się waha
Wtedy co byłam w Naturze było więcej kolorów, ale te mi akurat wpadły w oko. Teraz kupiłam sobie z MySecret taki z efektem 3d. Akurat będzie mi pasował do kiecki na dzisiejszy wieczóra_gatka pisze:Fajne mają kolorki! To cała seria?Bardzo podoba mi się ten wrzosowy. <3

oj już dawno nie malowałam zwykłym lakierem, teraz cały czas hybrydy i mardi gras <3
ja też bardzo dawno nie malowałam paznokci zwykłymi lakierami, odkąd zaczęłam przygodę z hybrydami to tylko im jestem wierna. szczególnie upodobałam sobie lakiery Makear, bo są bardzo dobre jakościowo, mega trwałe i mają przeogromny wybór kolorów, oczopląsu az można dostać, oczywiście w pozytywnym sensie!
Ja też już używam tylko lakierów hybrydowych. Gdybym miała co 3 dni malować paznokcie bo by mi lakier non stop po byle jednym myciu naczyń zaczął odpryskiwać to by mnie coś trafiło 
ja zaczynałam od silcare-skusiła mnie niska cena ale absolutnie nie polecam bo pierwsza warstwa koloru "zjeżdża" z końcówki paznokcie i ogólnie mają słabe krycie-kolor limonkowy nakładałam 4 razy! koszmar! potem przerzuciłam się na neonail bo mają piękne kolory i w sumie na nich pracowałam najdłużej a teraz testuję activ professional, kupiłam na fine factory i póki co jestem bardzo zadowolona bo mają dobre krycie i jak dla mnie "wygodny" pędzelek
Do hybryd lepsze ledydorodka pisze:utwardzacie uv czy led ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
A ja wlasnie lubie malowac co drugi dzien i nie wyobrazam sobie miec jeden wzor na paznkociach przez 2 czy 3 tygodnie, a o okropnym odroscie nie wspomneJagna901 pisze:Ja też już używam tylko lakierów hybrydowych. Gdybym miała co 3 dni malować paznokcie bo by mi lakier non stop po byle jednym myciu naczyń zaczął odpryskiwać to by mnie coś trafiło
Mnie też ten odrost przeraża, dzisiaj w autobusie widziałam dziewczynę, która miała tyle samo odrostu na paznokciach, co hybrydy. Fujka.
-
urodaswiata
Ja maluję paznokcie hybrydami. Ostatnio moim ulubionym stał się LINK lakier hybrydowy magnetyczny bo bardzo łatwo można nim uzyskać super efekt na paznokciach 
-
zawadzkaaga25
Golden Rose ma bardzo fajne lakiery w przystępnych cenach. Nie odpryskują, szeroka gama kolorów, nie trzeba nakładać kilku warstw 
Semilac oraz Hi Hybrid <3 Semilac za swoją serię City Break i Business Line a Hi Hybrid za ultraneony z serii HI SPORT 
-
malenka_666
Ja używam [link usuniety]
Nie wyobrażam sobie nie mieć zrobionego manicure. Lubię mieć zadbane dłonie, paznokcie, nie muszą być długie ale muszą być ładnie pomalowane. Cieszę się, że są teraz na rynku dostępne trwałe lakiery do paznokci. Mogę się dzięki temu dłużej cieszyć ładnym mani. Mam chyba lakiery we wszystkich możliwych kolorach.