LakieromaniaSylii się wita
-
Lakieromaniasylii
LakieromaniaSylii się wita
Jestem tu nowa, ale bardzo niechciana.
Zostałam usunięta z forum - zbanowany nick, ale nie wiem czemu.
Szukam kontaktu, żeby napisać do Administratora ale mail nie przechodzi.
Chciałam zostać z Wami na foro dołączając do Waszej społeczności, ale nie wiem dlaczego zostałam bez słowa zbanowana.
Brzydki nick? wulgarny przecież nie jest...
Pozdrawiam.
Zostałam usunięta z forum - zbanowany nick, ale nie wiem czemu.
Szukam kontaktu, żeby napisać do Administratora ale mail nie przechodzi.
Chciałam zostać z Wami na foro dołączając do Waszej społeczności, ale nie wiem dlaczego zostałam bez słowa zbanowana.
Brzydki nick? wulgarny przecież nie jest...
Pozdrawiam.
Re: LakieromaniaSylii się wita
Witaj.
Jaki był Twój wcześniejszy nick?
Odnośnie nicków:
3. Nick użytkownika nie może być adresem żadnej strony, imieniem i nazwiskiem, ani zawierać wyrazów powszechnie uważanych za wulgarne.
Jaki był Twój wcześniejszy nick?
Odnośnie nicków:
3. Nick użytkownika nie może być adresem żadnej strony, imieniem i nazwiskiem, ani zawierać wyrazów powszechnie uważanych za wulgarne.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
Lakieromaniasylii
Taki sam jak obecny ale przez 1 "i" na końcu...
Postaram się sprawdzić co jest na rzeczy.
Zbanowano użytkownika z powodu „Spam lpm”
» Lakieromaniasyli
Przed zbanowaniem konta osoba dostaje ostrzeżenia (pojawiają się one w postaci PW) z uzasadnieniem z jakiego powodu ostrzeżenie zostało wysłane. Po dwóch ostrzeżeniach jeżeli użytkownik/użytkowniczka nie dostosował/a się do regulaminu forum - zostaje nałożony ban.
Zbanowano użytkownika z powodu „Spam lpm”
» Lakieromaniasyli
Przed zbanowaniem konta osoba dostaje ostrzeżenia (pojawiają się one w postaci PW) z uzasadnieniem z jakiego powodu ostrzeżenie zostało wysłane. Po dwóch ostrzeżeniach jeżeli użytkownik/użytkowniczka nie dostosował/a się do regulaminu forum - zostaje nałożony ban.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
W tym wypadku ban poszedl od razu. Skoro ktos wchodzi na forum i jego jedyny post to spam kosmetykow..
Fajnie ze ktos sie zalapal na testy ale nie znaczy to ze trzeba zrobic od razu syf na forum
Fajnie ze ktos sie zalapal na testy ale nie znaczy to ze trzeba zrobic od razu syf na forum
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Lakieromaniasylii
Ale czemu syf, nie rozumiem.
Wypowiedziałam się w temacie gdzie dziewczyny pisały o tych samych kosmetykach i tej samej serii. Chciałam wyrazić swije zdanie. Ja jak chce kupić coś czego nie znam często szukam wpierw opinii.
Dlatego nie rozumiem stwierdzenia syf na forum - w danym temacie były same posty #ambasadorkalpm, więc nie byłam jedyna a pewnie tylko ja dostałam bana moim zdaniem niesłusznie.
Nadal na foro jest sporo postów #ambasadorkalpm...
Dlatego mogę prosić o bardziej treściwą odpowiedź niż "syf na foro"! Rozumiem jakbym wypowiedziała się gdzieś w temacie nie na temat, ale podkreślam były tam same posty dotyczące lpm więc w czym problem???
Wypowiedziałam się w temacie gdzie dziewczyny pisały o tych samych kosmetykach i tej samej serii. Chciałam wyrazić swije zdanie. Ja jak chce kupić coś czego nie znam często szukam wpierw opinii.
Dlatego nie rozumiem stwierdzenia syf na forum - w danym temacie były same posty #ambasadorkalpm, więc nie byłam jedyna a pewnie tylko ja dostałam bana moim zdaniem niesłusznie.
Nadal na foro jest sporo postów #ambasadorkalpm...
Dlatego mogę prosić o bardziej treściwą odpowiedź niż "syf na foro"! Rozumiem jakbym wypowiedziała się gdzieś w temacie nie na temat, ale podkreślam były tam same posty dotyczące lpm więc w czym problem???
Rozpoczela sie jak rozumiem kolejna kampania lpm o ich produktach. Ok super ze daja mozliwosc przetestowania swoich produktow.
Ale prawie codziennie ktos zaklada nowe konto na forum tylko po to by napisac jeden post i koniec.
Szczerze, dla mnie to nie jest wiarygodna ocena a jedynie zasmiecajace opinie.
Masa osob wchodzi nawet nie popatrzy czy jest jakis odpowoedni temat tylko pisze jakie to kosmetyki lpm nie sa super.
Po kilkudziesiatym poscie czlowiek sie poddaje.
I wszystkie nicki ze spamem lpm zostaly zbanowane a posty usuniete
Super ze chcesz z nami zostac na dluze. Zapraszam, ale proszę też uszanować naszą pracę i czas jaki poświęcamy na porządek na forum
Ale prawie codziennie ktos zaklada nowe konto na forum tylko po to by napisac jeden post i koniec.
Szczerze, dla mnie to nie jest wiarygodna ocena a jedynie zasmiecajace opinie.
Masa osob wchodzi nawet nie popatrzy czy jest jakis odpowoedni temat tylko pisze jakie to kosmetyki lpm nie sa super.
Po kilkudziesiatym poscie czlowiek sie poddaje.
I wszystkie nicki ze spamem lpm zostaly zbanowane a posty usuniete
Super ze chcesz z nami zostac na dluze. Zapraszam, ale proszę też uszanować naszą pracę i czas jaki poświęcamy na porządek na forum
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Lakieromaniasylii
Szanuję pracę i Wasz cas, ale jak mówię rozumiem jakby to fakt było w temacie nie na temat, ale to był odpowiedni temat. przejrzałam posty, foro itp.
OK, a teraz zmienię dział na dziecko i tan zostanę
OK, a teraz zmienię dział na dziecko i tan zostanę