Hej Hej

Jesteś nowa na forum? Przywitaj się w tym dziale, napisz coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wiosenna
Jestem tu nowa :)

Hej Hej

Post autor: Wiosenna »

Mam na imię Olga. Pochodzę z małej mieściny na Śląsku ale od prawie dziesięciu lat mieszkam w Warszawie. Coś więcej można przeczytać o mnie w temacie z kwestionariuszami. Poza tym - jestem niepoprawną romantyczką, a przy okazji bywa, iż (niestety) choleryczką. Pedantką z dziwną skłonnością do gubienia rzeczy, które zawsze przecież kładę na swoim miejscu. Uwielbiam leniwie niedziele w moim ciasnym mieszkanku ale jednocześnie lubię się wyskakać na koncercie. Lubię spać ale nie mam na to czasu więc wiecznie zalewam wnętrzności kawą. Nie tłoku ale przyszło mi żyć w największym mieście w Polsce i paradoksalnie kocham to miejsce. Bywa, że uciekam do babci na wieś ale później coś pcha mnie znowu do Warszawy. Kocham mojego narzeczonego mimo, że czasami powoduje, iż ręce opadają mi do kolan ;) Jestem raczej zamknięta w sobie ale są ludzie przy których potrafię się nieźle rozkręcić. Ot, taka jestem. Witam wszystkich :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Hej Hej

Post autor: Hadassa »

Witaj na forum ;)
Pisz dużo ;) zapraszamy też do luznych dyskusji w miesiecznym spamie ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
soketios

Post autor: soketios »

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki w ten słoneczny poranek!
ameliapiatek

Post autor: ameliapiatek »

Cześć wszystkim! Jestem Amelia i od dziś jestem na tym forum :) Mam nadzieję że miło tutaj spędzę czas.
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

Czesc Wiosenna! Z jakiego powodu przeprowadzilas sie akurat do Warszawy? :) Kiedy slub? :D
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Witam na forum.
Przyjemnego pisania. ;)
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
neokufel

Post autor: neokufel »

Cześć
Awatar użytkownika
Wiosenna

Post autor: Wiosenna »

Jaśmin pisze:Czesc Wiosenna! Z jakiego powodu przeprowadzilas sie akurat do Warszawy? :) Kiedy slub? :D
Do warszawy przeprowadziłam się w związku z praca mojego ojca. Po prostu sprawy biznesowe i decyzja została podjęta. Wtedy nie byłam zadowolona teraz bardzo się z tego cieszę :) CO do ślubu, to są jeszcze dość odległe plany. Paradoksalnie po oświadczynach jakoś przestało nam się aż tak spieszyć.
Awatar użytkownika
kasia7788

Post autor: kasia7788 »

cześć :) witaj na forum :)
ODPOWIEDZ