Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Co myślicie o lakierach termicznych ? Bo ja sie zastanawiam nad kupnem, fajna oferta jest tutaj : http://fajnepaznokcie.pl/kategoria/571/ ... _5ml_.html
hehe dokładnie, widać przecież jak byk co prawda są to lakiery z wyższej półki, ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz wyprzedaż lakierów OPI i za jeden zapłacisz nie więcej niż 30 zł
bettti86 pisze:hehe dokładnie, widać przecież jak byk co prawda są to lakiery z wyższej półki, ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz wyprzedaż lakierów OPI i za jeden zapłacisz nie więcej niż 30 zł
uwielbiam lakiery OPI, jedyne lakiery które trzymają się ma moich paznokciach dłużej niż 1 dzień, świetna jest nowa kolekcja Euro Centrale
lubię kosmetyki z avon, więc lakiery też, służą mi dość długo i nie mam zamiaru zmieniać firmy. ostatnim moim zakupem sa kolory:
Lemon Sugar i Sea Breeze.
Nie zmieniam serii - dalej te same kosmetyki, no i z tej samej marki, new nails. Najlepsze jest to, że anonimowe, niszowe marki są solidniejsze od tego, co jest wprost reklamowane w telewizji... Aż się wierzyć nie chce.
ale jak widze to wszystkie te nakladki tak maja.Kupilm tez te kuleczki takie drobne i to samo...a tak fajnie wygladaja.Szkoda ze tak niepraktyczne.
hmm chociaz jak ktos nic nie robi to moze sie sprawdzaja...
Teraz podobno pojawily sie z piorkami.Ciekawe jak to sie trzyma.Moze dluzej bo jednak trzeba to jeszcze bezbarwnym pociagnac.ale to z kolei znowu dwie warstwy ba
nawet trzy z piorkiem.;\
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
wydaje mi się, że jedno i drugie będzie podobnie działać..
i podobnie szybko się niszczyć....
nie wiem, jeste jeden fajny lakier, który daje wrażenie piasku na paznokciach...
trzyma się dłużej.. ale mnie wkurza jednak takie chropowate na paznokciach...