kwiaty w pokoju
kwiaty w pokoju
Witam jaki kwiaty posiadacie w pokoju;) ja osobiście mam storczyka, który póki co nie kwitnie, kaktusa, Kalanchoe, nie polecam zatem by w pokoju trzymać hoję- no chyba że ktoś lubi duszący mdły zapach jak kwitnie:)
Re: kwiaty w pokoju
Ja mam dwa storczyki
Uwielbiam te kwiaty, często dostaje od mamy bo wie, że lubię storczyki, mam jeszcze 2 w salonie.
Ja zabijam wszystkie kwiatki, mam jakiś zasuszony wrzos 
ja tylko kaktusy - tylko one przeżyły 
Nie cierpię ich najbardziej na świecie, ale rozumiem podejście!igacek pisze:ja tylko kaktusy - tylko one przeżyły
Ja mam to szczęście, że... mój partner zasypuje mnie kwiatami i zawsze są świeże. Uprzedzę, tak jest od lat.
igacek pisze:ja tylko kaktusy - tylko one przeżyły
Ja zabiłam nawet kaktusa
Żadnych kwiatów w domu. To dla mnie zabójstwo 
Uwielbiam kwiaty, ale jakoś w nowym mieszkaniu nie może się żaden u mnie utrzymać. Nie mam pojęcia, dlaczego. Nawet storczyki, które nie wymagają jakiś skomplikowanych warunków do życia (byle ich nie ruszać!:) wymarły
Zrezygnowałam za to z jakichkolwiek doniczek, trochę szkoda i zazdroszczę tym, co mają do kwiatów rękę 
Odette or Odile?
Prawda jest taka, że nie każdy ma rękę do kwiatów. Niektórzy najzwyczajniej w świecie nie wiedzą jak się zajmować kwiatami i wtedy często kwiaty padają.
http://www.twojogrodnik.pl/pl/jak-ciac-aktinidie
No to ja chyba nie wiem, bo też mi padają.
Kelby, piona! Też mam zasuszonego wrzosa. Resztę jakichś bluszczy ostatnio wyniosłam na balkon bo możliwe, że po prostu brakuje im słońca - mam takie położenie mieszkania, że jest ocienione, więc ciężko cokolwiek tutaj uchować. Na balkonie rzeczywiście odżyły trochę. Mam również palmy w doniczkach, chciałabym je sobie kiedyś przesadzić do ogródka, takie głupie marzenie
Wyhodowałam je z ziarenek, które przywiozłam z moich najwspanialszych wakacji jako pamiątkę. Jest tam też mięta i oregano. Bazylię muszę jeszcze zasadzić, czekam aż wiosna się rozkręci.
Kelby, piona! Też mam zasuszonego wrzosa. Resztę jakichś bluszczy ostatnio wyniosłam na balkon bo możliwe, że po prostu brakuje im słońca - mam takie położenie mieszkania, że jest ocienione, więc ciężko cokolwiek tutaj uchować. Na balkonie rzeczywiście odżyły trochę. Mam również palmy w doniczkach, chciałabym je sobie kiedyś przesadzić do ogródka, takie głupie marzenie
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Ja mam kaktusy i czasami kwiaty w wazonie jak jakieś dostanę 
mam wrzosy, super się trzymają, długo kwitną i ładnie wyglądają
Dwa storczyki, dwa bambusy i dwa kwiatki, których nazwy nie pamiętam 
http://deflorist.pl
W domu mam same storczyki. Innych kwiatów nie lubię, a storczyki są piękne.
http://www.bylinylucyny.pl/o-nas
ja polecam kwiaty zielone, szczególnie te, które oczyszczają powietrze z pyłów i niebezpiecznych fal radiowych np. skrzydłokwiat, sanseviera, bluszcz itd...
Kwiaciarnia Rogatka
ja z kwitnących mam storczyka a tak to juki, fikusy, krotony, diphenbafie
Uwielbiam kwiaty i nie wyobrażam sobie mojego domu bez nich 
Karboksyterapia - Special Day Spa
Sama chciałabym mieć kwiaty w swoim pokoju, ale mogę tylko pomarzyć, bo to miłość bez wzajemności. Ja je kocham, a one więdną.
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Ja mam duzego fikusa beniamina, male drzewko bonsai, aloesa, jakis zelony kwiatek ktory ladnie kwietnie na bialo-nie wiem jak sie nazywa, i jeszcze jakies dwa o nieznanej mi nazwie. Tez nie przepadalam za kwiatkami ale staram sie podlewac je regularnie wiec nie wiedna.
sama natura 
ja mam tylko kaktusa, bo to jedyna roślina która u mnie nie zwiędnie 
Moja pasja - dekoracje
- kochamzakupy
- Miła Kobietka
A może się jeszcze zdziwisz
Ja ususzyłam kaktusa.
Ciężko jest znaleźć słowa, kiedy człowiek ma naprawdę coś do powiedzenia.
Erich Maria Remarque – Trzej towarzysze

Erich Maria Remarque – Trzej towarzysze
Hmm... dracena, róża miniaturowa (jakaś dziwna hybryda, dostałam), zamioculcas, fikus i aloes 
Granice? Nigdy żadnej nie widziałem, ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi. 
Ha, ja też nie mam ręki do kwiatków! Mam skrzydłokwiat, jest on bardzo prosty w utrzymaniu, polecam każdemu kto (jak, ja) nie ma ręki do kwiatów. Ja także popsułam kaktusy 
Nowoczesne lampy stojące
Ja to niszczę wszystkie kwiaty 
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.