Które pieluszki wybrać - cena, jakość a może 2in1 ?
-
weronik_rt
- Jestem tu nowa :)
Które pieluszki wybrać - cena, jakość a może 2in1 ?
Zastanawiałam się ostatnio, które pieluszki dla dzieci są najczęściej kupowanymi pieluszkami przez Polskie mamusie
Oraz czy ważniejsza jest dla nas cena, jakość czy może 2in1 ? Ja spotkałam sie ostatnio z produktem 2in1 czyli niska cena i wysoka jakość jednocześnie. Produkt ten oferuje Bambino. Kupuje ktoś te pieluszki ? Co sądzicie o tych pieluszkach ?
Re: Które pieluszki wybrać - cena, jakość a może 2in1 ?
Ja próbowałam , i jestem zadowolona. Miekkie w dotyku , chłonne , nic bokiem nie leci
tym bardziej cena świetna bo 26 zl dalam w tesco
tym bardziej cena świetna bo 26 zl dalam w tesco
-
gohusia
To ja chyba byłam w innym tesco bo kupiłam za 29zł, pierwszy raz aby je wypróbować. do tej pory cały czas lecieliśmy na dadzie. jakość naprawdę fajna, cienkie i co dla mnie ważne siku się równomiernie rozchodzi. czytałam że mają więcej pulpy i stąd taki efekt.
-
krecik88
Jak jest możliwośc to wiadomo,że wybieram 2in1 hehe:D I zgodzę się co do pieluszek Bambino Baby Love,bałam się kupic całą paczkę ponieważ mój synek ma wrażliwą skórę ale wypróbowałam je w 2-packu za 1,99zł:) I faktycznie cena jest super jak na tak wysoką jakośc, może Pampersom chłonnością nie dorównują ale za to wkład z Pampersów wywoływał podrażnienia na pupie moje dziecka:( Za to Bambino są mięciutkie, dopasowują się do ciała dziecka nie krępując ruchów, nie przeciekają. Naprawdę polecam:)
-
gohusia
To ja nawet nie wiedziałam, że Bambino mają takie małe opakowania. fajna kurcze sprawa bo nawet na wyjazdy, zabrać ze sobą.. to idealne wyjście. a gdzie można je kupić? też w tesco bo w sumie nie widziałam?
Ja jestem na etapie poszukiwań najlepszych pieluszek bo ciągle jakoś córeczce nie mogę dopasować odpowiednich, żeby nie podrażniały i nie przeciekały no i cena żeby była OK. A te bambino można kupić gdzieś indziej niż tylko w tesco??
-
a_gatka
Dziewczyny, a o co chodzi z Multibabykino? Siostra rzuciła mi hasło przy okazji kupowania pieluch właśnie i szczerze mówiąc nie wiedziałam z czym to się je..
kilkakrotnie wynajmowałam na godziny z takiego serwisu dla niań opiekunkę i ona poleciła mi dla małego pieluszki Babydream Fun&Fit, 66 szt. kosztuje około 25 zł, z tymże to cena za rozmiar mini, nie wiem jak z większymi rozmiarami, ale są na prawdę godne polecenia
-
gohusia
Te Seanse Multikinobaby są według mnie super pomysłem. co środę chyba o 12 w multikinach w całej polsce są wyświetlane filmy ciszej, są miejsca specjalnie przygotowane pod dzieci gdzie można je przebrać, nakarmić. a i ze spaniem nie ma problemu bo film nie ma takiego nagłośnienia jak w czasie normalnego seansu.
ja się o tym dowiedziałam z fp pieluch bambino. tutaj macie o tym więcej.

ja się o tym dowiedziałam z fp pieluch bambino. tutaj macie o tym więcej.

Z tym kinem dla dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci to świetna sprawa, moja mała chętnie już ogląda bajeczki. A jak jest z granicą wiekową?? Moje dziecko ma rok i 3 miesiące, w takim przypadku też mogę spokojnie się wybrać??
Kies na pewno są dostępne jeszcze w Stokrotce, Polskiej Chacie. Może masz akurat w pobliżu?!
-
a_gatka
Kies - co do Multibabykino.. spokojnie możesz zabrać na seans takiego malucha i na pewno kwalifikuje się wiekowo. Nie będziesz jedyną mamą na sali
Może zainteresuje Cię także, że na sali kinowej ustawiane są też siedziska i nosidełka, na które rodzic może przesadzić dziecko z wózka. Warunki takie są sprzyjające dla maluchów, które chętnie śpią podczas seansów. Wiem, bo się w końcu wybrałam ^^
Ja wypróbowałam wiele rodzaji pieluch, ponieważ mój maluszek ma bardzo wrażliwą skórę i praktycznie kazda pieluszka jak dłuzej w niej polezy wywołuje podraznienie, a najgorzej jest po pampersach. Musiałam przez nie przez kilka dni stosować tylko tetrowe bo nie mogłam podraznienia zlikwidować. U mnie najlepsze okazały się happy
-
gohusia
Jak macie sklep Dayli u siebie to korzystajcie. Ja jeszcze nie widziałam tak niskiej ceny na pieluchy.. szkoda że nie mam gdzie ich kupić 

-
Miniczka
ja zawsze używałam pampersów, ale wiele moich koleżanek (i to takich zamożnych:) ) poleca pieluszki z biedronki. Ponoć duużo tańsze, a skuteczne.
hm... pieluszki z biedronki... Ja używam pampersa, nie jestem zbyt zamożna i rozmyślałam o jakiejś tańszej alternatywie... Wypróbowałam wiec pieluszki DADA... Wydawały mi się sztywne i twarde, ale nie były najgorsze, bardziej zawiodłam się na pieluszkach HUGGIES, gdyż co druga sztuka w paczce przeciekała, z każdą następną pieluszką modliłam się żeby się skończyła ta paczka i obiecałam sobie, że już nigdy więcej ich nie kupie... Tydzień później przyszła teściowa i przyniosła Haggiesy w prezencie aż pobladłam jak je zobaczyłam:D:D:D