kryzys w zwiazku

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Tomek1515
Jestem tu nowa :)

kryzys w zwiazku

Post autor: Tomek1515 »

Drogie Panie. Moj dwóletni zwiazek przeżywał w ostatnich tygodniach kryzys. Ja miałem pretensje do swojej kobiety o jej podejscie do mnie, częste nie branie pod uwage mojego zdania itd. Przez to moje zaangażowanie, dbanie o nią zmniejszylo się. Aż w końcu tydzień temu doszło do tego że uznała że najlepsza będzie przerwa-rozstanie, tak abym poczuł że ją straciłem, żebym dostał takiego kopa w dupę. Ja stwierdziłem że chyba wlasnie tego potrzeba, bo moze ona w tym czasie tez zobaczy swoje błędy. Przez pierwsze dni po rozstaniu zbytnio nie zabiegałem o nią, po prostu nie czułem że jak znów sie zejdziemy to coś sie zmieni. Ale teraz wiem że chce tego związku bo ja kocham i newet jezeli nie bedzie idealnie to lepsze to od bycia daleko od niej i znów chce się o nią starac, walczyc, po prostu znów z nią byc. I gdy wczoraj do niej poszedlem to ona z łzami w oczach powiedziałą mi że jest za póżno, że ona najbardziej potrzebowala mnie w tych pierwszych dniach po rozstaniu, myslala ze szybciej cos do mnie trafi, a teraz za pozno i ze chce byc sama, ma dosyc zwiazku. Ale ja nie chce sie poddawac, ale nie wiem co robic. Wczoraj widziałem u niej zrezygnowanie. Myślałem żeby dac jej pare dni czasu, a potem zrobić coś wyjątkowego, co ją chwyci za serce i spowoduje ze pomysli ze znowu moze byc dobrze. Co o tym sądzicie drogie Panie? Macie jakies pomysły, wskazówki?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Re: kryzys w zwiazku

Post autor: Luna »

Musisz dac jej troszke wiecej czasu na przemyslenie
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
pam
Miła Kobietka

Post autor: pam »

przypomnij jej wszystkie dobre chwile, ktore razem przezyliscie, niech bedzie tak jak na poczatku kiedy zakochaliscie sie w sobie. moze na nowo obudzi to w was uczucie?
pam
Awatar użytkownika
Sol
Miła Kobietka

Post autor: Sol »

Śmieszne, że kilka dni więcej i ona już nie chce. Coś z nią chyba nie tak. MIŁOŚĆ nie ulatnia się po dwóch tygodniach.
Poza tym... to nie branie pod uwagę Twojego zdania może mieć też swoje źródło.
U mnie było tak, że przez pierwsze dwa lata mój facet był bierny. Liczyło się to co ja chcę, to co ja wybiorę. (Oczywiście ja dalej pytałam czego on chce i czasem wybierałam specjalnie to co on by wolał.. ale NIE KAŻDA KOBIETA TAK MA.) Teraz on się obudził i nagle chce decydować. I wyobraź sobie, ze facet przyzwyczaił kobietę do decydowania, a potem zaczyna mieć o to problem. No trochę nie fair.
Nie wiem jak jest u Was, tylko chciałabym abyś to rozważył, bo to się zdarza bardzo często.
Najlepiej by było byście doszli do tego skąd się wzięły nieporozumienia.
Niech pozytywna energia Cię nie opuszcza.
ODPOWIEDZ