Krem pod oczy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Beatris
Jestem tu nowa :)

Krem pod oczy

Post autor: Beatris »

Jedyny certyfikowany dermokosmetyk na świecie zarejestrowany w słowniku medycznym Vidal!
Krem pod oczy – eyes EFFECT® to kompleksowa pielęgnacja okolic oczu zapobiegająca i redukująca wszelkie oznaki starzenia i zmęczenia wokół oczu.
https://medikur.pl/produkt/krem-pod-oczy-eyes-effect/
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Re: Krem pod oczy

Post autor: Milosniczkazakupow »

Ja wolę krem pod oczy z sylveco :)
tania30

Post autor: tania30 »

Ja zostanę przy swoim ulubionym kremie z lawendą.Kupuję go w dobrej cenie na notino.Pięknie wygładza zmarszczki i idealnie rozświetla okolice oczu i nawilża a jest to Biolaven Face Care.
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Post autor: Milosniczkazakupow »

tania30 pisze:Ja zostanę przy swoim ulubionym kremie z lawendą.Kupuję go w dobrej cenie na notino.Pięknie wygładza zmarszczki i idealnie rozświetla okolice oczu i nawilża a jest to Biolaven Face Care.
Jaka cena? :)
tania30

Post autor: tania30 »

Milosniczkazakupow pisze:
tania30 pisze:Ja zostanę przy swoim ulubionym kremie z lawendą.Kupuję go w dobrej cenie na notino.Pięknie wygładza zmarszczki i idealnie rozświetla okolice oczu i nawilża a jest to Biolaven Face Care.
Jaka cena? :)
Wiesz co, właśnie mi się wyświetliło 28 zł, jest teraz obniżka to się możesz jeszcze załapać na lepszą cenę :)
ODPOWIEDZ