Kręgosłup
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Kręgosłup
Hej, szukam specjalisty, który pozbędzie się moich uciążliwych bólów kręgosłupa, z którymi żaden lekarz nie potrafi sobie poradzić. Ostatnio od koleżanki dowiedziałam się, że przyjmuje ktoś taki jak Pomorski Rehabilitant Marcin Rosadziński, który ma opracował schemat leczenia i jest genialny. Podobno naprawdę działa. Co myślicie?
-
karo.linka3
- Jestem tu nowa :)
Re: Kręgosłup
Z kręgosłupem nie ma żartów. Na twoim miejscu od razu udałabym się do dobrego rehabilitanta. W Warszawie najlepszych rehabilitantów i szybkie terminy mają w enel-sport. Chodziłam tam po kontuzji na rowerze i jestem bardzo zadowolona. Mają pakiet na ból kręgosłupa brzmi jak dla Ciebie stworzony 
Re: Kręgosłup
W Warszawie jest naprawdę pełno dobrych fizjoterapeutów do większości z nich jednak kolejki są astronomiczne. Ale to norma... im bardziej boli tym dłuższa kolejka. Mi jednak z moimi plecami udało sie tego uniknąć bo mgr Karol Filip do którego się zapisałam świetnie dysponuje swoim grafikiem i nigdy nie trzeba do niego długo czekać