Kręgosłup

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Kręgosłup

Post autor: klaudiakkk22 »

Hej, szukam specjalisty, który pozbędzie się moich uciążliwych bólów kręgosłupa, z którymi żaden lekarz nie potrafi sobie poradzić. Ostatnio od koleżanki dowiedziałam się, że przyjmuje ktoś taki jak Pomorski Rehabilitant Marcin Rosadziński, który ma opracował schemat leczenia i jest genialny. Podobno naprawdę działa. Co myślicie?
karo.linka3
Jestem tu nowa :)

Re: Kręgosłup

Post autor: karo.linka3 »

Z kręgosłupem nie ma żartów. Na twoim miejscu od razu udałabym się do dobrego rehabilitanta. W Warszawie najlepszych rehabilitantów i szybkie terminy mają w enel-sport. Chodziłam tam po kontuzji na rowerze i jestem bardzo zadowolona. Mają pakiet na ból kręgosłupa brzmi jak dla Ciebie stworzony ;)
Jarosia
Jestem tu nowa :)

Re: Kręgosłup

Post autor: Jarosia »

W Warszawie jest naprawdę pełno dobrych fizjoterapeutów do większości z nich jednak kolejki są astronomiczne. Ale to norma... im bardziej boli tym dłuższa kolejka. Mi jednak z moimi plecami udało sie tego uniknąć bo mgr Karol Filip do którego się zapisałam świetnie dysponuje swoim grafikiem i nigdy nie trzeba do niego długo czekać :D
ODPOWIEDZ