Kredyt

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

Kredyt

Post autor: paatka23 »

Cześć, potrzebuję pomocy z odwalutowaniem kredytu, a słyszałam, że tego typu sprawami zajmuje się kancelaria JWC i są podobno bardzo skuteczni. Znacie, możecie polecić? Korzystaliście kiedyś z ich usług?
arniee
Miła Kobietka

Re: Kredyt

Post autor: arniee »

Możesz pytać o to bezpośrednio w banku. Doradcy np. doradca finansowy Żagań również powinni pomóc.
Awatar użytkownika
rstreich
Jestem tu nowa :)

Post autor: rstreich »

Istnieje kilka wymagań, które trzeba spełnić, aby otrzymać od banku kredyt hipoteczny. Wkład własny należy do najważniejszych z nich. Czym jest wkład własny? To finansowy kapitał, który potencjalny kredytobiorca jest w stanie przeznaczyć na planowaną inwestycję nieruchomościową.
Kredyt hipoteczny a wkład własny – co trzeba wiedzieć?
Lomalia
Jestem tu nowa :)

Post autor: Lomalia »

Ja korzystałam z pomcy doradców z Phinance. Naprawdę Panie i Panowei znają się na rzeczy i po dokladnej analizie przyoadku sprobuja dopasowac najlepsze mozlwie rozwianie. Polecam
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Też myślę o skorzystania z oferty Phinance. Na podstawie wywiadu, twoich preferencji i możliwości, wybiorą dla Ciebie najlepszą ofertę kredytową.
Elza52
Miła Kobietka

Post autor: Elza52 »

Skoro już mówimy o kredycie, to myślę, że zainteresuje Ciebie oferta: https://monebay.pl/kredyt-gotowkowy . Tutaj możliwe jest wzięcie pożyczki na korzystnych warunkach, ale też sporym plusem firmy jest możliwość wzięcia jej bez wychodzenia z domu. Polecam
ODPOWIEDZ