co byście zmienili w telewizji
co byście zmienili w telewizji
Witam, tak jak w temacie powyżej czy jest coś co byście chcieli zmienić w tv (nadawanych programach)
ja np wolałabym 2 kanały dla dzieci zamiast 10
2 kanały muzyczne zamiast 10
więcej programów przyrodniczych i historycznych. A tak poza tym to więcej programów jakie można prace chałupnicze wykonywać;
kulinarnych niestety mamy już pod dostatkiem.
ja np wolałabym 2 kanały dla dzieci zamiast 10
2 kanały muzyczne zamiast 10
więcej programów przyrodniczych i historycznych. A tak poza tym to więcej programów jakie można prace chałupnicze wykonywać;
kulinarnych niestety mamy już pod dostatkiem.
Re: co byście zmienili w telewizji
jeśli chodzi o telewizję to najlepiej zmienić jej zarząd dzisiejszy 
https://hairlook.pl/
To, co mnie osobiście najbardziej w naszej telewizji drażni(ło), to szukanie taniej sensacji bez wcześniejszej weryfikacji i przekazywanie tylko tych złych wiadomości (a przynajmniej większości). Kto kogo zabił, ile osób zginęło na drodze itd. Do tego te prymitywne programy pokroju Trudnych Spraw, które też pokazują tylko negatywne i poj....e relacje między ludźmi. Serio istnieje lepszy świat niż ten, który kładzie się ludziom do głowy.
I reklamy, z których 99% to suplementy diety. Weź suplement na pozbycie się wody z organizmu (bo nadmiar powoduje zawroty głowy), po czym weź suplement, dzięki któremu lepiej tę wodę będziesz przyswajał (bo jednak nie jest taka zła). Weź też 20 innych tabletek - na zdrowie.
Koniec końców przestałam oglądać TV.
I reklamy, z których 99% to suplementy diety. Weź suplement na pozbycie się wody z organizmu (bo nadmiar powoduje zawroty głowy), po czym weź suplement, dzięki któremu lepiej tę wodę będziesz przyswajał (bo jednak nie jest taka zła). Weź też 20 innych tabletek - na zdrowie.
Koniec końców przestałam oglądać TV.
Chyba skrocic reklamy.. i juz bylo by lepiej....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zgadzam się, skrócić, albo wywalić całkiem. A za dużo mi taniej sensacji w telewizji i programów, które ogłupiają. @kartka ma w 100% rację, te paradokumenty to już przesada totalna. Kiedyś obejrzałam przez przypadek kawałek Szkoły, nie wiem co ten program ma wnosić, chyba kolejne głupie pomysły dzieciaków...Hadassa pisze:Chyba skrocic reklamy.. i juz bylo by lepiej....
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Ja zlikwidowałabym tv publiczną. Wartościowe programy nadaje po 22 a cały dzień lecą tępe seriale
grywalizacja na http://sanitera.pl
I mniej programów kulinarnych. Nagle wszyscy gotują 
Ja to bym chyba zmieniła całą telewizję, obecnie to nie ma nawet co oglądać.
Usunęłabym reklamy!Najbardziej wkurzająca rzecz w telewizji!
-
matrioszkas
- Jestem tu nowa :)
W telewizji publicznej nadmierną politykę historyczną.
https://polskikoszyk.pl
Reklamy zdecydowanie 
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
No wiadomo, że reklamy. Jest ich tyle, że jak robią przerwę reklamową w trakcie filmu to zasypiam.
Do tego zmieniłabym wogóle osoby które występują w reklamach, bo nie które są tak żałosne, że szkoda ludzi.
Do tego zmieniłabym wogóle osoby które występują w reklamach, bo nie które są tak żałosne, że szkoda ludzi.
https://jakatorebka.pl/
Szkoda widzów, raczej bym napisała 
więcej programów edukacyjnych. bo ludzie się głupieją na tych talk show i serialach
co może być lepsze niż podróże i kody rabatowe :3
- martynaaa89
Reklamy powinny być zdecydowanie krótsze, no i może więcej seriali zagranicznych. Wydaje mi się, że dawniej więcej takich puszczali i w miarę o normalnych porach, a teraz albo same polskie albo pełno programów muzycznych i kulinarnych. Moim zdaniem jest ich już zbyt dużo
"Także wśród ludzi jest więcej kopii niż oryginałów." – Pablo Picasso
Najwiecej to chyva tych typu ukryta prawda, dlaczego ja itp.. te powinni powywalac
Zgadzam się z wami, że powinno się zastąpić programy paradokumentalne nowym materiałem. Tego jest teraz tak dużo, że ciężko wyłowić naprawdę wartościowe rzeczy. Podobnie jest z filmami, które cyklicznie są odtwarzane w określonych porach - jestem w stanie zrozumieć, że część z nich to tradycja i ludzie sobie upodobali oglądać je w określonych porach (na przykład ta akcja z Kevinem samym w domu sprzed kilku lat). Nie widzę jednak usprawiedliwienia dla oglądania kompletnie niepowiązanych tematycznie materiałów po raz kolejny. A naprawdę, w ostatnich latach to istna plaga!
Z tymi paradokumemtalnymi jest ten problem że niektóre osoby strasznie wierzą w to co się w nich dzieje
Nie oglądam tv. 
"Ten, kto kocha naprawdę, kocha w milczeniu, uczynkiem, a nie słowami." ~Carlos Ruiz Zafón –Cień wiatru
Zgodzę się - później moja babcia do mnie dzwoni i mówi, jaka to tragedia spotkała dziewczynę w moim wieku. Bo w "Ukrytej prawdzie/Trudnych sprawach..." etc. widziałaHadassa pisze:Z tymi paradokumemtalnymi jest ten problem że niektóre osoby strasznie wierzą w to co się w nich dzieje
Odette or Odile?
-
Tymoteusz1
To chyba norma. Moi dziadkowie też opowiadają, czego to nie dowiedzieli się w telewizji i jak trzeba się bać 
W telewizji niczego nie da się zmienić, taka jest jej natura już, że musi być związana z władzą niestety :/
Konwerter mediów - Navi-net.pl
Nic bym nie zmieniła, bo telewizji nie oglądam. Nie mam nawet telewizora i dziwi mnie po co go mieć.
Karboksyterapia - Special Day Spa
Od lat nie oglądam telewizji. Ale gdybym miała coś zmienić z tego co pamiętam, to żeby dobre filmy leciały o bardziej ludzkiej porze, a nie zawsze po 22.
Reklamy bym zostawiła, może tylko zmniejszyła ich ilość, bo nie wszystkie są złe
Reklamy bym zostawiła, może tylko zmniejszyła ich ilość, bo nie wszystkie są złe