Kraków szukam firmy do przeprowadzki

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Odelie
Miła Kobietka

Kraków szukam firmy do przeprowadzki

Post autor: Odelie »

Jak w temacie. Czy ktoś moze jest z Krakowa?

Czy polecicie ekipę do przeprowadzki? I czy macie jakieś porady od siebie dotyczące łatwej przeprowadzki?
Allie
Fajna Kobietka

Re: Kraków szukam firmy do przeprowadzki

Post autor: Allie »

Najlepiej jest skorzystać z pomocy firmy. Nosili, ubezpieczycieli, zabezpieczyli rzeczy, wszystko poszło ekspresowo. W 2 dni wszystko miałam w nowym miejscu. A tak sama musiałabym znaleźć ludzi, auto, załatwić formalności. Nie miałam tego i uważam, że to była dobrze wydana kasa

W Krakowie polecam kontakt z nimi: https://tran-rem.pl/przeprowadzki/ Będa mieli ze sobą kartony i pomogą Ci się przeprowadzić.
moderni
Jestem tu nowa :)

Post autor: moderni »

Warto odezwać się do firmy Japa&Co. Chłopaki bardzo szybko ze wszystkim sobie poradzą i to od początku do końca przeprowadzki, także kompletnie niczym nie trzeba się przejmować. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie.
moderni
Jestem tu nowa :)

Post autor: moderni »

A muszę jeszcze powiedzieć, że Japa&Co ma na swojej stronie przydatny poradnik, gdzie znajdzie się sporo przydatnych informacji, odnośnie tego jak w ogóle się zabrać do całej przeprowadzki i co zrobić, żeby to wszystko przeżyć ;)
ODPOWIEDZ