mam ppytanie czy lubicie kupowac koszyki roznego rodzaju na przechowywanie rzeczy itd, i gdzie mozna kupic takie koszyki najtaniej DORADZCIE MI
KOSZYKI, POJEMNIKI ITD
KOSZYKI, POJEMNIKI ITD
Kochani
mam ppytanie czy lubicie kupowac koszyki roznego rodzaju na przechowywanie rzeczy itd, i gdzie mozna kupic takie koszyki najtaniej DORADZCIE MI
Re: KOSZYKI, POJEMNIKI ITD
teraz masz promocje w Biedronce, ale chyba się kończy..
Ikea ma też masę takich rozwiązań
a koszyki używam w sumie tylko dwa do kosmetyków do malowania.
lakiery trzymam w kartoniku po klapkach
Ikea ma też masę takich rozwiązań
a koszyki używam w sumie tylko dwa do kosmetyków do malowania.
lakiery trzymam w kartoniku po klapkach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
ja używam nie koszyków, ale takich kartonowych pudełek, gdzieś za parę groszy kupionych
wyglądają ładnie, więc stoją sobie koło półeczki i przechowują moje szpileczki 

-
L...
ja uzywam tego typu pojemniki na kosmetyki czy inne drobne rzeczy 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja uwielbiaam różnego rodzaju pojemniki
Ostatnio jestem na etapie przysposabiania różnego rodzaju kufrów narzędziowych: SPAM na pojemniki służące do układania np. drobnych rzeczy w łazience, piwnicy, szafach itp. Bardzo się przydają.
Ostatnio zmieniony pn lip 21, 2014 1:20 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Mysle, ze raczej z zaopatrzeniem sie w jakies pudla , kartony czy pojemniki nie jest jakims
wiekszym problemem.
Ja na swoje rozne skarby i kosmetyki zagospodarowalam takie puzderka kupione w sklepie z wikina.
Jak sie dobrze rozejrzec to zawsze jakies fajne i ciekawe pudlo sie znajdzie , albo koszyk .
duzo takich roznosci mozna znalezc w sklepach z upominkami.
Sa naprawde estetyczne i fajnie wygladaja.
Moj ostatni nabytek to takie ciekawe i pojemne ozdobne pudlo.

wiekszym problemem.
Ja na swoje rozne skarby i kosmetyki zagospodarowalam takie puzderka kupione w sklepie z wikina.
Jak sie dobrze rozejrzec to zawsze jakies fajne i ciekawe pudlo sie znajdzie , albo koszyk .
duzo takich roznosci mozna znalezc w sklepach z upominkami.
Sa naprawde estetyczne i fajnie wygladaja.
Moj ostatni nabytek to takie ciekawe i pojemne ozdobne pudlo.

- Kornelka00
- Fajna Kobietka
Astra mam takie same, ale koloru czarnego
bardzo fajne, z grubego kartonu, ale wiadomo - po czasie się niszczą. Mimo, że takich używam i bardzo je lubię, to na pewno bardziej trwałe są koszyki/kartoniki plastikowe.

W Pepco tez się często pojawiałą pudełka, puzderka, pufy w których można coś schować i to we wcale niezłych cenach ; )
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
A ja mam takie pudełka kartonowe,tylko że kupione w empiku wiec trochę przepłaciłam,ale za to mam w nich sporo rzeczy,pamiątek i zdjęć więc są bardzo pożyteczne i fajnie się prezentują.
A lidlu czy biedronce też są fajne 
W tych sklepach za 5 zł można kupić dużo takich fajnych rzeczy 
W chińskich sklepach 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
W zasadzie wszędzie,nawet właśnie w tych sklepach po 5 czy 10zł można kupić takie pojemniki,kwestia tylko wyszukania czegoś odpowiedniego co trafi 2w nasz gust. Warto rozejrzeć się również w sklepach internetowych,wybór mamy bardzo szeroki.
Odetta pisze:W tych sklepach za 5 zł można kupić dużo takich fajnych rzeczy
NajlepiejJamelia pisze:W chińskich sklepach
W lidlu teraz cała paka jest pojemniczków takich małych jak coś
Czasem na allegro można coś trafić. Jak się poszuka to można znaleźć zestawy różnych pojemników do kuchni.
Najbardziej lubię kartonowe pudła i koszyczki wykonane z naturalnych materiałów typu: wodny hiacynt. Takich produktów szukam w pepco, txm i dużych marketach bo maja promocje!
Bardzo lubię takie koszyki - najczęściej wykorzystuje je do przechowywania kosmetyków.
grill kontaktowy
Ja uwielbiam i szukam w pepco, ikei, marketach, ostatnio w Tesco na przykład kupiłam 
Pudełka z przykrywką nierzadko wybierane są przez klientów indywidualnych. Wszystko dlatego, że ich rozmiar oraz konstrukcja bezbłędnie spisują się w przechowywaniu wszelkich drobiazgów, np. tych, które nie będą tymczasowo używane, przez co trafiają na strych. W kartonie z przykrywką pozostaną nieuszkodzone i gotowe do ponownego użytku.
pudełko kartonowe z pokrywką