Kosmetyki ze śluzem ślimaka
Kosmetyki ze śluzem ślimaka
Czy kosmetyki ze śluzem ślimaka się u was sprawdzają i czy stosujecie na skórę, czy jeszcze jakoś inaczej?
Re: Kosmetyki ze śluzem ślimaka
ja mam jedno serum i nie stosuje jakoś regularnie ale po aplikacji muszę przyznać że skóra jest bardziej napięta i gładsza
Jedna z najpopularniejszych serii kosmetycznych spotykana na rynku https://e-naturalne.pl/pl/c/Seria-Snail-slimak/158, pod nawilżenie skóry suchej głównie. U mnie spore zmiany, jak sobie coś takiego kupiłam, bo nawet po depilacji mniej wyprysków. Czuję nawilżenie realnie i nic mnie nie swędzi, co ciekawe. A latem to ogromny plus.
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Ja lubię maseczki w płachcie ze śluzem ślimaka. Fajnie nawilżają
-
szczocinka
- Miła Kobietka
kiedys mialam cos takiego nie pamietam firmy ale jakos mnie nie zachwycilo.. od lat uzywam bielendy bo ona jest naturalna nie droga i latwo dostepna
bielenda jest latwo dostepna? dobre sobie 
To chyba zalezy jaki chcesz konkretnie efekt uzyskac, ja mam przeciwzmarszczkowy krem na noc właśnie ze sluzem slimaka,bardzo go lubie 
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
I nie zostawia tlustej warstwy?? kurcze mi to sluz slimaka wlasnie z takim tlustym filmem na skorze sie kojarzy
Nieee no cos ty
ta nazwa moze mylic haha ale generalnie fajny wybór kosmetykow ze sluzem slimaka maja na Notino
i to w bardzo przystepnej cenie mozna cos wyczaic
-
szczocinka
- Miła Kobietka
no tak tylko trzeba wiedziec gdzie szukacmajkusia pisze:bielenda jest latwo dostepna? dobre sobie
no tak to jest plus zamawiania przez internet