Kosmetyki
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Re: Kosmetyki
Maseczka z plastrów ogórka a na spuchnięte oczy starte ziemniaki położone pod oczy na jakieś 20 minut. Tak w ogóle to mało się tym interesuje bo raczej takich maseczek nie robię.
Amantium irae amoris integratio.
Maseczek w domku nie robię, ale z wielka przyjemnością stosuję gotowe . Robię to zwykle raz w tygodniu i bardzo lubię zmieniać i nakładać sobie wciąż nowe i nowe. Bardzo mnie to relaksuje i sprawia mi dużą przyjemność. Dermika ma super maseczki w jednorazowych saszetkach i ma ich bardzo duży wybór. Więc możemy za parę groszy robić sobie takie domowe Spa.

-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Maseczki plus peelingi o w zasadzie jedyne co można przyrządzić samej w domu,chociaż uważaj na podrażnienia bo jeżeli masz wrażliwa skórę to trzeba być naprawdę ostrożnym.
www.WszystkozAmeryki.com
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Ja mimo wszystko bałabym się robić sobie sama kosmetyki, wolę te ze sklepu bo przynajmniej wiem że nie zrobię sobie krzywdy... Ale słyszałam o peelingu kawowym- i to akurat chcialabym wypróbować, wydaje się dosyć bezpiecznyWszystkozAmeryki_com pisze:Maseczki plus peelingi o w zasadzie jedyne co można przyrządzić samej w domu,chociaż uważaj na podrażnienia bo jeżeli masz wrażliwa skórę to trzeba być naprawdę ostrożnym.
Karolcia, a co tu się bać ?? bierzesz zmieloną kawę, trochę oliwy z oliwek i lecisz
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
a_gatka
Kawowy robiłam dodając do balsamu, nie lubię oliwy na ciele.
Ale chyba wolę kosmetyki z apteki, samej mi się nie chce z tym bawić.
Peeling kawowy jest naprawdę świetny
.
-
weronicka1987
- Miła Kobietka
I świetnie pachnie!