Kosmetyki anti aging - jakie?
Kosmetyki anti aging - jakie?
Cześć dziewczyny, używa któraś z Was jakichś produktów typu ANTI AGING? Moja mama wspominała, że chciałaby zainwestować w takie kosmetyki, ale właśnie nie wie, na co się zdecydować. Coś usuwającego zmarszczki byłoby OK 
Re: Kosmetyki anti aging - jakie?
Jeśli chodzi o kosmetyki usuwające zmarszczki ale też zapobiegające ich powstawaniu, ja używam kosmetyków Dermiki z cząsteczkami szlachetnego złota z serii Gold 24k. Idealne dla cery na której pojawiły się już zmarszczki
niestety. Może niech Twoja mama wejdzie na ich stronę i poczyta sobie szczegóły. Może znajdzie coś dla Siebie.
Na zdjęciu mój ulubiony krem pod oczy z tej serii
Pozdrawiam
Na zdjęciu mój ulubiony krem pod oczy z tej serii
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a moja mama zmienia co jakiś czas... nie przyzwyczaja skóry do jednego 
kupuje z nivei, z loreala, Dermikę chyba też miała
kupuje z nivei, z loreala, Dermikę chyba też miała
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Moja mama ostatnio dostała w prezencie kosmetyki z serii Celebrity Collection złoto i diamenty Bielendy, i jest bardzo zadowolona:) Ten krem ma dobry skład, mojej mamie widocznie poprawił się wygląd skóry, zmarszczki są znacznie wygładzone
No właśnie zainwestowała akurat w ten właśnie kremKarolcia93 pisze:Moja mama ostatnio dostała w prezencie kosmetyki z serii Celebrity Collection złoto i diamenty Bielendy, i jest bardzo zadowolona:) Ten krem ma dobry skład, mojej mamie widocznie poprawił się wygląd skóry, zmarszczki są znacznie wygładzone