Korzystacie z portali z zakupami grupowymi?

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

Re: Korzystacie z portali z zakupami grupowymi?

Post autor: lulumiranda »

Z portali z zakupami grupowymi jeszcze nie korzystałam. Jak na razie korzystam tylko z kodów rabatowych do Pizza Portal
Teraz jest sporo rabatów -10 zł do rachunku. Przy zamówieniu pizzy dużej za 25 wychodzi 15 :)
Ostatnio zmieniony śr wrz 04, 2013 3:45 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować
Sękowa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Sękowa »

Kupywałam na Grouponie ciuchy ze sklepu vip-shop.
Ostatnio zmieniony śr wrz 04, 2013 3:49 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować forum
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Proszę dokładnie przeczytać pytanie i nie zaśmiecać forum linkami.
A także o dostosowanie się do regulaminu:
babskiesprawy.pl/ucp.php?mode=terms" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/ucp.php?mode=terms
Nie przestrzeganie zasad grozi Banem.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Jeżeli mam być szczera to jak do tej pory jeszcze nie zdarzyło mi się korzystać z portali z zakupami grupowymi,więc nie wiem co sądzić na ich temat. Większość opinii jest jednak mimo wszystko pozytywna.
www.WszystkozAmeryki.com
Awatar użytkownika
Rycheza

Post autor: Rycheza »

Ja kiedyś kupowałam ale teraz przerzuciałam się na szukanie promocji w necie, na takich stronach jak SPAM . Oferują masę zniżek do różnych dobrych sklepów jak zalando, douglas, yves rocher, tchibo itp. Opłaca się w większości przypadków. Polecam sprawdzić. :pisze:
Ostatnio zmieniony wt paź 22, 2013 11:40 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

tu jest temat o promocjach
babskiesprawy.pl/informacje-o-promocjach-t8705.html?hilit=promocje" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/informacje- ... t=promocje
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
MarianAna
Fajna Kobietka

Post autor: MarianAna »

Teraz jest naprawdę dużo takich portali. Nie mówiąc już o tych najbardziej popularnych, można brać udział także w targetowanych zakupach grupowych dla konkretnych branż.
Sklep-Jubilerski
Miła Kobietka

Post autor: Sklep-Jubilerski »

Racja,nie wiadomo który z tych portali jest tak do końca sprawdzony i godny zaufania,aczkolwiek widzę że sporo Użytkowniczek korzysta z ich usług i sobie chwali,wiec to na pewno jakaś ciekawa alternatywa.
kamykowa

Post autor: kamykowa »

Czasem faktycznie można znaleźć jakąś ciekawą ofertę, ale bardzo często zdarza się, że ceny początkowe są dużo zawyżone, i kupując z rabatem, w rzeczywistości kupujemy w tradycyjnej cenie (a zdarzały się przypadki, że było nawet drożej). Więc jak zwykle trzeba trochę rozsądku i warto sprawdzić cenę towaru w innych miejscach.
Sanatorium Wistom - Kołobrzeg
Awatar użytkownika
PoradnikKobiety

Post autor: PoradnikKobiety »

Do takich promocji należy podchodzić z dystansem i sprawdzić cenę w innych sklepach bez promocji. Może okazać się, że taka promocja to zwykła fikcja i płacimy za produkt normalną cenę lub drożej. Są również promocje, które są naprawdę atrakcyjne, więc lepiej dobrze sprawdzić promocję nim się z niej skorzysta.
http://www.poradnik-kobiety.pl/
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

Trzeba uważać. Mam wrażenie niektóre oferty są bardzo naciągane,na stronie sa ładnie wykonane zdjęcie a na miejscu okazuje się że to totalny bubel.
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Dlatego też trzeba wybierać zarówno te dobre strony z zakupami grupowymi jak i zamawiać te lepsze produkty,tak aby potem nie okazało się podróbkę i jak słusznie piszesz- totalnym rozczarowaniem.
www.WszystkozAmeryki.com
ann89

Post autor: ann89 »

Również mi coś w tym śmierdzi. Wolę ze znajomymi jak już coś, a nie na jakiś grupach, gdzie tak naprawdę nikogo nie znasz. Nigdy nie ma pewności w takich kwestiach.
Tableo.eu - tablice magnetyczne
ODPOWIEDZ