zakupy przedświąteczne
zakupy przedświąteczne
Wiecie już gdzie będziecie robić przedświąteczne zakupy? Rozglądacie się wcześniej gdzie są promocje i gdzie warto kupować?
Re: zakupy przedświąteczne
Ja jakoś nie przepadam za obdarowaniem kogoś, np. kosmetykiem. Lubię robić oryginalne prezenty. Przed Świętami zamawiam zaprojektowane przeze mnie fotoksiążki, fotokubki itp. . Lubię kiedy dana osoba wie, że prezent jest specjalnie dla niej. Pewnie, że szukam promocji, można powiedzieć - jestem łowcą promocji
i to skutecznym 
Sklep markiz w Poznaniu - jakie ceny?
jakoś szczególnie nie poluję na okazje ale jak na codzień robię zakupy w polo to wiem że tam zawsze są niskie ceny a na święta to nawet jeszcze bardziej...
Ja niestety zawsze odkładam zakupy na ostatnią chwilę, moze w tym roku uda mi się zaplanować je wcześniej.
Husqvarna Viking Polska
ja już zamówiłam tydzień temu zakupy w Almie przez internet - puszki z owocami, pomidory suszone, oliwki itp i trochę dobrych słodyczy. Dzień przed Wigilią maż wyskoczy na bazar (ma wolne) i kupi śliwki suszone, grzyby suszone i ryby świeże. Natomiast pisaki lukrowe do pierniczków kupiłam już w sierpniu
bo przed Świętami ciężko dostać

-
e-kosmeo_pl
- Miła Kobietka
Ja nie zostawiam zakupów na ostatnią chwilę,szczególnie przed świętami kiedy to jednak jest sporo bieganiny i zamieszania. Polecam też sklepy internetowe gdzie wiele rzeczy kupimy szybciej,taniej i bez kolejek:)
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Ja również nie zostawiam sobie wszystkiego na ostatnią chwilę - szczegolnie,że w zeszłym roku mam w tym zakresie doświadczenia
Bieganie po sklepach w panice przedświątecznej dzień wcześniej to nie dla mnie.
Tak wiec prezenty juz zamówione.
Kupiłam już część przetworów, przypraw świątecznych. Na drugi dzień zjeżdża do mnie cała rodzina mojego męża - będzie nas prawie 12 osób tak więc będę musiała trochę się nagotować.
No i wczoraj zamówiłam bardzo fajną rzecz do pokoju córki. Naklejkę na ścianę w Pixers w postaci choinki:
Tak wiec prezenty juz zamówione.
Kupiłam już część przetworów, przypraw świątecznych. Na drugi dzień zjeżdża do mnie cała rodzina mojego męża - będzie nas prawie 12 osób tak więc będę musiała trochę się nagotować.
No i wczoraj zamówiłam bardzo fajną rzecz do pokoju córki. Naklejkę na ścianę w Pixers w postaci choinki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sprawy "jedzeniowe" zostawiam rodzicom, a prezenty kupuję w galerii. Wczoraj w Silesi był już tłok, ale ja lubię taki rozgarniasz i przedświąteczny chaos
A zakupy prezentów udane!
Ja zakupy przedświąteczne robię głównie w interneteci ze względu na promocje no i to że nie musze stac w tych cholernych kolejkach
ostatnio trafiłam na całkiem spoko promocje we SPAM. W top jest fajna zniżka na kosmetyki 10% więc jest naprawę tanio. Załatwiam więc wszystko internetowo i prezenty dla koleżanek, męza i rodziców, spożywcze no i tez coś dla siebie 
Ostatnio zmieniony ndz gru 21, 2014 1:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Ja w Internecie skompletowałam prezent na allegro i SPAM
Ostatnio zmieniony ndz gru 21, 2014 2:54 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Najgorszy jest ten weekend bezpośrednio przed świętami... masakra, aż strach wejść do sklepu, istne tłumy
Teraz każdy dzień do wigilii będzie prawdziwym utrapieniem,dlatego też mu wszystkie niezbędne produkty na święta kupiliśmy wcześniej:) Jedyne co mogę doradzić to sklepy internetowe gdzie unikniemy tych długich kolejek.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.