Kompleks małego członka u faceta

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
monicabe
Miła Kobietka

Kompleks małego członka u faceta

Post autor: monicabe »

Jestem z facetem, generalnie wszystko spoko. Lubimy ze sobą spędzać czas, właściwie to spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę :) Tylko jest jeden mały problem, on ma kompleks małego członka. Wiem, że to może wydawać się głupie, czy nawet śmieszne, ale z tego co widzę to dla niego jest jakiś problem... MI to tam nie przeszkadza... ale jemu jest z tym źle. Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim wcześniej?
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Re: Kompleks małego członka u faceta

Post autor: Pena »

Pozostają trzy wyjścia:
1. zmienić partnera;
2. pomóc mu w jakiś sposób, aby wrzucił na luz i się nie przejmował;
3. nic nie robić, czyli aby było tak jak było.
Awatar użytkownika
monicabe
Miła Kobietka

No właśnie chciałabym mu bardzo pomóc, ale nie wiem jak. Rozmawiałam z nim, ale on za bardzo nie chce ze mną o tym rozmawiac.
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

Faceci tacy są. To chyba wynika z ich psychiki. Poczytajcie sobie jeszcze o penilarge - dostępny zarówno w postaci żelu jak i w tabletkach. Z tego co się czyta to są dosyć efektywne. Zawierają w sobie m in l-argininę.
Awatar użytkownika
monicabe
Miła Kobietka

No właśnie czytam, nie jestem do końca przekonana. To jest bezpieczne? Na jakiej zasadzie to ma działać?
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

Bezpieczne, wynika to bezpośrednio ze składu. Poza tym przeszło różne badania i testy.
A co do zasadzy działania to w dużym skrócie działa tak, że członek składa się z ciał jamistych. Penilarge posiada l-arginina który wpływa na zwiększenie pojemności ciał jamistych. Powiększenie jest minimalne, ale jest ich tyle, że w sumie dają widoczny efekt
giber
Jestem tu nowa :)

Post autor: giber »

Ja brałem tabletki o nazwie Maxorman. Mało reklamowane w internecie Polskim ale według mnie najskuteczniejsze. Wypróbowałem kilka metod typu tabletki z Allegro, kremy, pompki do penisa - uwaga ta prawie uszkodziła mi członka bo zsiniał u nasady po zastosowaniu wiec ostrzegam. Wszystkie te metody okazały się lipą. Mimo wielu pozytywnych ocen na Allegro przyjrzałem się komentarzom a dokładnie osobom które je piszą okazało się że było to około 5 osób o tych samych nickach piszących ciągle komentarze pozytywne. Szkoda że Allegro nie zwalcza takiej patologii. Wracając do tematu najlepsze jak już wspominałem okazały sie tabletki o nazwie Maxorman w moim przypadku zrobiłem sobie podwójna kurację niz napisane na opakowaniu czyli zamiast jednej to dwie tabletki dziennie przez 3 miesiące i powiem wam szczerze ze dzięki temu udało mi się wydłużyć penisa o 2,7 cm oraz pogrubić o 1,5 cm w obwodzie nawet w stanie spoczynku. Według mnie to jest rewelacyjny i nie spodziewany efekt.
ODPOWIEDZ