Kompleks małego członka u faceta
Kompleks małego członka u faceta
Jestem z facetem, generalnie wszystko spoko. Lubimy ze sobą spędzać czas, właściwie to spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę
Tylko jest jeden mały problem, on ma kompleks małego członka. Wiem, że to może wydawać się głupie, czy nawet śmieszne, ale z tego co widzę to dla niego jest jakiś problem... MI to tam nie przeszkadza... ale jemu jest z tym źle. Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim wcześniej?
Re: Kompleks małego członka u faceta
Pozostają trzy wyjścia:
1. zmienić partnera;
2. pomóc mu w jakiś sposób, aby wrzucił na luz i się nie przejmował;
3. nic nie robić, czyli aby było tak jak było.
1. zmienić partnera;
2. pomóc mu w jakiś sposób, aby wrzucił na luz i się nie przejmował;
3. nic nie robić, czyli aby było tak jak było.
No właśnie chciałabym mu bardzo pomóc, ale nie wiem jak. Rozmawiałam z nim, ale on za bardzo nie chce ze mną o tym rozmawiac.
Faceci tacy są. To chyba wynika z ich psychiki. Poczytajcie sobie jeszcze o penilarge - dostępny zarówno w postaci żelu jak i w tabletkach. Z tego co się czyta to są dosyć efektywne. Zawierają w sobie m in l-argininę.
No właśnie czytam, nie jestem do końca przekonana. To jest bezpieczne? Na jakiej zasadzie to ma działać?
Bezpieczne, wynika to bezpośrednio ze składu. Poza tym przeszło różne badania i testy.
A co do zasadzy działania to w dużym skrócie działa tak, że członek składa się z ciał jamistych. Penilarge posiada l-arginina który wpływa na zwiększenie pojemności ciał jamistych. Powiększenie jest minimalne, ale jest ich tyle, że w sumie dają widoczny efekt
A co do zasadzy działania to w dużym skrócie działa tak, że członek składa się z ciał jamistych. Penilarge posiada l-arginina który wpływa na zwiększenie pojemności ciał jamistych. Powiększenie jest minimalne, ale jest ich tyle, że w sumie dają widoczny efekt
Ja brałem tabletki o nazwie Maxorman. Mało reklamowane w internecie Polskim ale według mnie najskuteczniejsze. Wypróbowałem kilka metod typu tabletki z Allegro, kremy, pompki do penisa - uwaga ta prawie uszkodziła mi członka bo zsiniał u nasady po zastosowaniu wiec ostrzegam. Wszystkie te metody okazały się lipą. Mimo wielu pozytywnych ocen na Allegro przyjrzałem się komentarzom a dokładnie osobom które je piszą okazało się że było to około 5 osób o tych samych nickach piszących ciągle komentarze pozytywne. Szkoda że Allegro nie zwalcza takiej patologii. Wracając do tematu najlepsze jak już wspominałem okazały sie tabletki o nazwie Maxorman w moim przypadku zrobiłem sobie podwójna kurację niz napisane na opakowaniu czyli zamiast jednej to dwie tabletki dziennie przez 3 miesiące i powiem wam szczerze ze dzięki temu udało mi się wydłużyć penisa o 2,7 cm oraz pogrubić o 1,5 cm w obwodzie nawet w stanie spoczynku. Według mnie to jest rewelacyjny i nie spodziewany efekt.