Kobiety, czy wyobrazacie sobie seks z inna kobietą?
Re: Kobiety, czy wyobrazacie sobie seks z inna kobietą?
Bardzo ciekawe odpowiedzi! Nie spodziewałabym się niektórych (np, że to zboczenie) ale z drugiej strony cieszę się, że tak otwarcie można sobie o tym porozmawiać 
Zachęcam do odwiedzenia http://undkimpol.org.pl/
Raczej nie mamy tu tematów tabu.agatabi pisze:Bardzo ciekawe odpowiedzi! Nie spodziewałabym się niektórych (np, że to zboczenie) ale z drugiej strony cieszę się, że tak otwarcie można sobie o tym porozmawiać
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
raczej sobie wyobrażam, mogłoby to być jakieś nowe doświadczenie ;]
- ZielonoOka
- Fajna Kobietka
Z mężczyzną owszem, szczególnie w jakiś dziwnych snach, ale nigdy z kobietą. Nigdy nie miałam pociągu ku les czy bi.
a tak z ciekawości, czemu to dla Ciebie stanowi bariere?
pytam życzliwie kierowana ciekawością
nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Dla mnie związki homo są nie do zaakceptowania.
-
a_gatka
A mnie nie przeszkadzają. Nie jest ważne kto i z kim śpi. Ważne, żeby się wyspać. 
Gdybym nie była w związku to sobie wyobrażam. A nawet kiedyś chciałam mieć tego typu doświadczenie gdyby była okazja. Mimo tego nie pociągają mnie kobiety jeśli chodzi o stworzenie związku i nie mam większych doświadczeń seksualnych z kobietą.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo