Kobiecy biznes
Kobiecy biznes
Cześć dziewczyny!
Mamy z koleżanką pomysł na biznes związany z usługami stylisty personalnego (stylisty ubrań). Celem jest zwiększenie dostępności tego typu usług dla szerszego grona odbiorców.
Pomogłybyście nam ustalić czy rzeczywiście istnieje zapotrzebowanie na tego typu rozwiązanie wypełniając krótką ankietę? Poniżej przesyłam link do ankiety:
LINK
Z góry dzięki bardzo za pomoc!
Mamy z koleżanką pomysł na biznes związany z usługami stylisty personalnego (stylisty ubrań). Celem jest zwiększenie dostępności tego typu usług dla szerszego grona odbiorców.
Pomogłybyście nam ustalić czy rzeczywiście istnieje zapotrzebowanie na tego typu rozwiązanie wypełniając krótką ankietę? Poniżej przesyłam link do ankiety:
LINK
Z góry dzięki bardzo za pomoc!
Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2018 7:11 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
kokochanel
- Jestem tu nowa :)
Re: Kobiecy biznes
Jak najbardziej, niektórzy nie potrafią się ubierać, przydałaby się im pomoc.
https://nabrdalikakademiafryzjerska.pl/
Stylista ubrań? Tzn.? Możesz powiedzieć coś więcej?
Kobiecy biznes to z pewnoscia wielka niezależność, ja prowadzę własną mini szkółkę i musze przyznać ze jestem mega zadowolona z pracy. Koleżanka też próbowala - niestety jej nie wyszło i postanowiła wyjechać za pracą za granicę, do Holandii. Firma AUB van Bergen zapewnia firmowe zakwaterowanie dla pracowników. Pracodawca zapewnia również bezpłatne dojazdy do pracy i z powrotem. Dojazdy do pracy odbywają się standardowo samochodami służbowymi. Agencja pośrednictwa pracy w Holandii F.A.S. Packing posiada oferty pracy głównie w sektorze ogrodniczym. Jest to praca w szklarni przy kwiatach doniczkowych różnego rodzaju. Koleżanka bardzo sobie chwali tą pracę i całkiem dobrze zarabia jak na początek.
...pani.ola pisze:Kobiecy biznes to z pewnoscia wielka niezależność, ja prowadzę własną mini szkółkę i musze przyznać ze jestem mega zadowolona z pracy. Koleżanka też próbowala - niestety jej nie wyszło i postanowiła wyjechać za pracą za granicę, do Holandii. Firma AUB van Bergen zapewnia firmowe zakwaterowanie dla pracowników. Pracodawca zapewnia również bezpłatne dojazdy do pracy i z powrotem. Dojazdy do pracy odbywają się standardowo samochodami służbowymi. Agencja pośrednictwa pracy w Holandii F.A.S. Packing posiada oferty pracy głównie w sektorze ogrodniczym. Jest to praca w szklarni przy kwiatach doniczkowych różnego rodzaju. Koleżanka bardzo sobie chwali tą pracę i całkiem dobrze zarabia jak na początek.
serio
???
wcale nie widać, że robisz reklamę......
"Nieważne, jak wolno robisz postępy. I tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy siedzą na dupie i narzekają"
Mnie wydaje się, że kobiecym biznesem, który przynosi wiele korzyści jest prowadzenie własnej restauracji. Sama chciałabym otworzyć jedną w centrum Krakowa. Bardzo interesuje mnie kuchnia molekularna z wykorzystaniem suchego lodu. Jest to bardzo nowoczesne. Już teraz sporządzam listę najpotrzebniejszych rzeczy do otwarcia takiej kuchni, zastanawiam się nad kontenerem na suchy lód SPAM Co myślicie o takiej kuchni i takim rodzaju restauracji?
Ostatnio zmieniony wt gru 18, 2018 9:20 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.