klej,buty,pękły???
-
klaudia777
- Jestem tu nowa :)
klej,buty,pękły???
biegam ostatnio dużo i buty sportowe pękły mi przy zgięciu chcę je podkleić jakim klejem ? co kupić? i gdzie?Nie chcę kleju typu szybko schnący bo boję się że je sobie zniszczę:( znalazłam jakieś info o kleju Tadam...czy taki klej nadaje się do butów sportowych?
Re: klej,buty,pękły???
Witam! Klaudia777, do naprawy butów sportowych użycie kleju TADAM® będzie odpowiednie. To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Zachęcam do zakupu i sprawdzenia jego mocy działania.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
też tego kleju używałam, przydaje się do ratowania butów
dobrze trzyma
Jak ten klej dobrze przechowywać? Chciałabym żeby się jeszcze nadawał do użytku po klejeniu.
Witam! Liniana, aby zabezpieczyć klej Tadam przed wyschnięciem należy we właściwy sposób oczyścić dozownik po jego użyciu. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
TADAM jest ratunkiem jak mój młody rozwali buty po szkole. Niestety zdarza mu się to często. Ten klei kosztuje grosze więc zawsze mam jeden w szufladzie.
dzięki temu klejowi udało się kilka par butów uratować, faktycznie to tajna broń szewca
jak za kilka złotych to warto
-
kocimietka
- Jestem tu nowa :)
U nas leci najczęsciej zwykly budapren albo klej szewski
Nawet nie widziałam takich w sklepie ostatnio. TADAM na pewno można kupić w większości budowlanych, w marketach i w Biedroncekocimietka pisze:U nas leci najczęsciej zwykly budapren albo klej szewski
gdyby tylko nie ten zapachkocimietka pisze:U nas leci najczęsciej zwykly budapren albo klej szewski
Docha a gdzie kupowałaś TADAM?docha pisze:gdyby tylko nie ten zapachkocimietka pisze:U nas leci najczęsciej zwykly budapren albo klej szewskija też używam tadam, szybko wiąże i bardzo dobrze trzyma.
W osiedlowym sklepiku, ale na pewno są też w marketach budowlanych i kioskach.
również polecam tadam
Witam! Thelia, pozwól że ja udzielę Ci informacji. Klej TADAM® możesz kupić m.in. w kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznychTheila pisze:Docha a gdzie kupowałaś TADAM?docha pisze:gdyby tylko nie ten zapachkocimietka pisze:U nas leci najczęsciej zwykly budapren albo klej szewskija też używam tadam, szybko wiąże i bardzo dobrze trzyma.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ja ten klej znalazłam w biedronce
ale mysle, że też w kiosku jakimś na spokojnie znajdziesz
Tak wiem
W klioskach nie widziałam, ale w Biedronce kupiłam już dwa razy. W Leroy Merlin też widziałam. Ostatnio mężowi kleiłam, bo wrócił z odklejoną podeszwą w ukochanych Reebokach
No ale dało radę.
ja kupiłam jakiś patex chyba podróbka kropelki i będę w weekend kleić ciekawe czy przetrwa
moje dziecko to ma jakieś nadludzkie siły rozklejania butów, co które mu kupię to zaraz noski zdarte, ten tadam juz kilka razy kupowałam, dobry jest
A dużo dałaś? Bo ten TADAM to kwestia 10zł a jest typowo do butów. Może lepiej byłoby kupić, a ten Twój zostawić do sklejenia czegoś innego przy okazji.trzebka pisze:ja kupiłam jakiś patex chyba podróbka kropelki i będę w weekend kleić ciekawe czy przetrwa
nie pamiętam, ale wydaje mi się, że coś koło dyszki, opłaca się tym bardziej, że wystarczy na kilka par
A ten klej co tu piszecie o nim, na ile on wystarcza mniej więcej?
Witam! Martusia, jedno opakowanie kleju TADAM® pozwoli skleić nawet kilka par butów. Klej jest wysoce wydajny.Martusia pisze:A ten klej co tu piszecie o nim, na ile on wystarcza mniej więcej?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
mi na kilka par wystarczyło, klej jest gęsty i bardzo wydajny
A gdzie ten TADAM kupujecie?
mi się udalo kupić w kiosku ale widziałam też ostatnio w sklepie budowlanym i wydaje mi sie, ze też w biedronce, na pewno gdzieś kupisz