Klaps...

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Klaps...

Post autor: Hadassa »

Tak po prostu klaps w pupę.... Jak na niego reagujecie??
Atakiem, uśmiechem ??
Zarezerwowany tylko do sypialni, czy też na codzień do "zaczepienia"??
Otrzymujecie?? Czy też same dajecie?? ;)

Osobiście, kiedyś byłam strasznie na to cięta... A jak już jakiś kumel próbował w żartach, to od razu był na straconej pozycji...
Wszystko zmieniło się odkąd jestem z moim X :) Po prostu polubiłam dostawać klapsy ;)
nawet np stojąc w kuchni i myjąc gary ;)
Jak przez jakiś czas nie dawał, to już się sama martwiłam, że coś się stało ;)
Ale i on ode mnie też dostanie ;) często jest to u nas w formie zaczepki, lub zamiast buziaka...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
tasiaka
Fajna Kobietka

Re: Klaps...

Post autor: tasiaka »

Ja tak właśnie bardzo często zaczepiam mojego kiedy myje naczynia, albo coś układa w lodówce albo jak stoi i pali - dlaczego? nie wiem to po prostu silniejsze ode mnie. Zwyczajnie w świecie lubię jego pupę bo jest fantastyczna wyćwiczona i zgrabna :D
babunia
Jestem tu nowa :)

Post autor: babunia »

Jak takie coś zrobi ktoś kogo nie znam lub jakiś daleki znajomy, to niech uważa, bo może mu się dostać. Ale jak dobry znajomy, który chce mnie zdenerwować, to jedynie udam oburzenie, wiecie jak to jest, jak przyjaciele się denerwują na zmianę. A jeśli chodzi o klapsy przez mojego lubego, no cóż wtedy albo udaję zaskoczoną albo puszczam zalotnie oko albo po prostu oddaje mu. I tak to się później wszystko toczy. Nawet lubię dostawać klapsy od Niego. Jest to trochę podniecające, ale też wiem, że cały czas coś jest, że działam na niego. A to się chwali.
Każdy z nas może mieć apartamenty nad morzem sprzedaż
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Jeśli dostanę klapsa od obcej osoby albo od znajomego to odwdzięczam się tym samym, ale w policzek. Czasami zdarzy się, że połówek mnie tak zaczepi w formie żartu. Chociaż zaczepiamy się w inny sposób gdy się mijamy... :lol: W każdym razie nie drażni mnie to i sama nieraz go pacnę. Także jest to siła wyższa. :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
paula

Post autor: paula »

mój facet raczej nie daje mi klapsów, raczej jest to dotykanie mojej pupy (nawet w miejscach publicznych!!!!!). Nie potrafię go tego oduczyć - tylko czy mi to tak bardzo przeszkadza? jesteśmy młodzi i mamy prawo do wielu szalonych rzeczy ;)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Tak, rzeczywiście jeśli w grę wchodzi klaps od obcej osoby to nie jest to wogóle fajne, raczej takie chamskie bardziej jak dla mnie.. Co innego jak Ukochany podejdzie i tak klapsnie mnie w tyłeczek :) od razu robi się miło i puszczają wodze fantazji :) jest to naprawdę fajne bo mam świadomość że nadal go interesuję. Sama też lubię te klapsy dawać, po prostu mnie to kręci :D
Awatar użytkownika
lokowka
Fajna Kobietka

Post autor: lokowka »

Bardzo lubię ^ ^ (wiadomo że nie od obcych :D)
tasiaka
Fajna Kobietka

Post autor: tasiaka »

Oczywista sprawa, że od osoby obcej klaps jest niedopuszczalny!
maaaaaag

Post autor: maaaaaag »

w łóżku często je dostaje i także je lubię :D
na co dzień raczej to nie są klapsy tylko miętoszenie pośladków:P
swojego partnera też obdarzam klapsami, bardzo je lubi:)
konstancia

Post autor: konstancia »

uwielbiałam klapsy przy moim byłym facecie. Tak samo na co dzien, jako zaczepke jak i w sypialni. Klapsy w sypialni bardzo mnie podniecają i powiem szczerze, że takie mocniejsze :P
sun979

Post autor: sun979 »

Fajny temat :) akurat dziś nad tym myślałam. Mój facet mnie dziś uszczypnął w tyłek na spacerze i zrobiłam mu o to awanturę, bo szliśmy drogą i głupio tak. Jakby ludzie nas widzieli. W domu jak mi tak czasem robi to jest ok. W łóżku jest Ok. Tylko, gdy daje mi częściej klapsa tak przez dzień to czasem się wkurzam, bo nie wiem czemu, ale czuję się jakbym była tylko do jednego. :( Moja głupia psychika wiem. On jest po prostu niewyżyty :D i czasem to już nie mam do niego sił... :]
Primrose36

Post autor: Primrose36 »

Bardzo fajna sprawa, oczywiście tylko z ukochanym :)
Awatar użytkownika
pannaczarna
Miła Kobietka

Post autor: pannaczarna »

Ja jak jeszcze byłam w związku który niestety skończył się po 4 latach to lubiłam dostawać kalpsy. Zarezerwowane były tylko na strefę łóżkową, na codzień się nie zdarzały ;)
klaps fajna sprawa ;) pobudza człowieka ;P
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Ja z moim facetem mamy tak samo :d Lubimy się w ten sposób zaczepiać;-) Ja osobiście to lubię, on również. W zasadzie jak odwróci się do mnie pupą to od razu dostaje klapsa :D
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
orzeszek

Post autor: orzeszek »

Lubie :) ogolnie to raczej rzadko sie zdarzaja tak na codzien, ale zaczely sie zdarzac w lozku co musze przyznac dziala na mnie bardzo podniecajaco :D
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Od obcych absolutnie, nawet od znajomych. Natomiast od ukochanego? mmm nie tylko w sypialce ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

podbijam ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Kochajaca.
Miła Kobietka

Post autor: Kochajaca. »

Muszę przyznać, że lubię klapsy, nie tylko w łóżku, ale też na co dzień xD. Mój facet ma chyba taki fetysz, że podobają mu się moje pośladki i jak idę przed nim, to musi mnie klepnąć. Lubię to :D. Widać, że posyła mi wtedy sygnały "jesteś moja, kochanie" ^^.
Karolina1994

Post autor: Karolina1994 »

Ja też dostaje klapsy od mojego faceta :) Choć przyznam że najczęściej jest to podczas seksu. Ale zdarza sie i w normalnych sytuacjach tak po prostu mnie klepnie :)
karolinq12
Miła Kobietka

Post autor: karolinq12 »

lubię to, strasznie mnie odniecają :)
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Uwielbiam klapsy podczas stosunku :) Podnieca mnie to bardzo i wiem że mój facet wysyła mi wtedy sygnały że jestem jego i ma ochotę na dobry seks :)
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Ważne żebyś Ty tez miała na to ochotę,ale fajne jest jeżeli partner potrafi nas czasem zdominować,być taki męski. To jest strasznie podniecające:)
Awatar użytkownika
mirka1025
Miła Kobietka

Post autor: mirka1025 »

Mój chłopak lubi dawać klapsy, szczególnie gdy kochamy się na pieska:) zwykle jest taka gorąca atmosfera, że nie przeszkadzają mi a nawet się podobają. Mój kochaś pytał na początku czy może dać mi klapsa i czy mi to nie przeszkadza;p
Alex
Fajna Kobietka

Post autor: Alex »

Zależy od humoru. :D Chociaż własnie często mnie rozbraja czasami swoich zachowaniem, bo się kłócimy i nagle coś głupiego się dzieje. :) Z tą bronią jednak trzeba ostrożnie. Ja mu za to często. ;)
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Fakt,ostrożności też nigdy nie jest za wiele,ale chyba podstawowa sprawa to zaufanie do partnera a w przypływie rozkoszy klaps tylko wzmaga podniecenie:)
ODPOWIEDZ