Te z nas, które preferują ekstrawagancki sposób ubierania się nie będą musiały już nosić na sobie świeżych befsztyków jak Lady Gaga. Znana firma tekstylna z Kantonu w Chinach wypuściła bowiem na rynek nowy wzór materiału na suknie wieczorowe nawiązujący do kreacji słynnej piosenkarki w której wystąpiła na gali rozdania nagród MTV VMA 2010. Chińscy producenci zaprojektowali na początek pięć wzorów imitujących różne typy mięsa. Nie wiadomo jak pomysł przyjmą kobiety. Jedno jest pewne, taka sukienka wieczorowa będzie niepowtarzalna
i … na pewno nie będzie śmierdzieć.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Kiecka a`la Lady Gaga
-
dione
Re: Kiecka a`la Lady Gaga
Rany boskie...czego to ludzie nie wymyślą. Ta nasza moda jest coraz dziwniejsza. Jestem ciekawa, czy ktokolwiek odważyłby się nałożyć coś takiego, oczywiście nie mówię tutaj o artystkach, bo w tym przypadku ostatnio panuje przekonanie, że im dziwniej ubrani tym bardziej znani.
-
Big-Brands.pl
Ja niestety nie podążam za taką modą,chyba to nie dla mnie jak i wielu z nas... Uważam ze wszystko ma swoje granice,a te sukienki to po prostu przegięcie...
-
anioł12345
- Miła Kobietka
czasem zastanawiam się co ludzi emają w głowach to jest chore a ta LGG powinna się leczyć a nie udawać że śpiewa
-
E-lejdis
Tym sposobem kreuje swój indywidualny styl. Właśnie po przez kupowanie takich i noszenie takich ubrań. To część marketingu.