Kac Wawa - czy rzeczywiście taka szmira?
Kac Wawa - czy rzeczywiście taka szmira?
Miałam obejrzeć. Wszędzie czytam, słysze, że podobno najgorszy polski film jaki kiedykolwiek wyszedł. Wiadomo że krytycy mają inne podejście do filmów, ale same złe opinie, w których nie pozostawiają suchej nitki na nim o czymś chyba świadczą? Widziała któraś z was film Kac Wawa Jakie opinie?
-
WeselneZaplecze
Re: Kac Wawa - czy rzeczywiście taka szmira?
Widzieć, nie widziałam ale słyszałam o mocnej krytyce Tomasza Raczka na temat tego filmu 
Aha - czyli powiedzieli pewnie to samo, co wszyscy krytycy.
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Myślę, że lepiej nie wybierać się do kina na ten film, bo można potem żałować straconego czasu i pieniędzy. Z tego co się słyszy o tym filmie jest to coś pokroju filmu Ciacho czyli naprawdę dno dna :patyk
-
Kolaboracja
też się zabieram do obejrzenia tego filmu, ale każdy znajomi mówią, że szkoda czasu.... więc już sama nie iwem czy się złamać i go obejrzeć czy nie zawracać sobie głowy :]
-
tusia25
Ja czekam aż będzie można go obejrzeć w tv, albo tym podobnym;P do kina szkoda kasy na polskie produkcje, byłam na Klossie ostatnio i bez szału....
szkoda oglądać, są lepsze zajęcia np. gapienie się w sufit.