Jakie książki czytacie ?
Jakie książki czytacie ?
Ja teraz czytam zaginiona Remigiusza Mroza, historie z Chyłką niebawem ujrzą światło telewizyjne w serialu TVN, lubię czytać a ty ?

https://body-mind-art.blogspot.com/
Re: Jakie książki czytacie ?

Słyszeli? Druga część polskiego Greya
Ja polecam przeczytać jakąś klasykę 
Są Ci potrzebne okucia budowlane? Nic prostszego! Zajrzyj do nas i weź to, czego szukasz!
kryminały bondy strasznie lubię
Szeptucha! Swietna ksiazka i sa kolejne czesci! Polecam <3
od czasu do czasu
Ja aktualnie czytam serię diabelskich maszyn od Cassandry Clare. Jej książki bardzo mnie wciągają, w ciągu miesiąca przeczytałam serię darów anioła. Książki to najlepsze zajęcie w wolnym czasie 
zainspirowałaś mnie! zamawiam na święta^^
Amelia1 pisze:Ja aktualnie czytam serię diabelskich maszyn od Cassandry Clare. Jej książki bardzo mnie wciągają, w ciągu miesiąca przeczytałam serię darów anioła. Książki to najlepsze zajęcie w wolnym czasie
od czasu do czasu
Teraz czytam "Przez rajskie wyspy na dach świata", którą napisała J.Morea. Książka podróznicza, mega wciągająca i bardzo fajnie napisana co niestety nie jest częste u polskich autorów.
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Lubię Miszczuk, ale ten cykl akurat mi nie podszedł. Za to od tej samej autorki polecam "Drugą szansę" <3 Wkrótce ekranizacjainezkam pisze:Szeptucha! Swietna ksiazka i sa kolejne czesci! Polecam <3
-
Milosniczkazakupow
- Fajna Kobietka
Kobieta w oknie 
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Ja się przez weekend zabrałam za "Więzy nieba" Gaughen. Ktoś czytał? 
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Ja się przez weekend zabrałam za "Więzy nieba" Gaughen. Ktoś czytał? 
- Galactic Ant
- Jestem tu nowa :)
"Inaczej o dobrym i mądrym życiu" A. Moszczyński
Jako, że interesuje mnie szeroko pojęty rozwój osobisty to sięgnęłam po tę lekturę.
Książka zawiera 22 aspekty, które pomogą czytelnikowi w poprawieniu poziomu swojego życia.
Jestem w połowie książki i jak na razie mi się podoba - lekko się czyta i dużo jest odniesienia do psychologii.
Jako, że interesuje mnie szeroko pojęty rozwój osobisty to sięgnęłam po tę lekturę.
Książka zawiera 22 aspekty, które pomogą czytelnikowi w poprawieniu poziomu swojego życia.
Jestem w połowie książki i jak na razie mi się podoba - lekko się czyta i dużo jest odniesienia do psychologii.
"Gdybyśmy robili wszystkie rzeczy, które jesteśmy w stanie zrobić, wprawilibyśmy się w ogromne zdumienie"
Jak tylko się dowiedziałam, że Behawiorysta Mroza będzie miał ekranizację to wzięłam książkę. Zobaczymy jaka bardzo pokryją się charaktery bohaterów z rolami aktorów.
Fantasy, to jest mój ulubiony gatunek książkę, bardzo często po niego sięgam. Jakiś czas temu kupiłam sobie książkę "Święte Niemcy" Grażyńskiego Janusza oraz Witkowskiego Konrada https://wydawnictwopoligraf.pl/1646/gra ... iemcy.html i powiem wam, że jest warta uwagi.
Zdecydowanie kocham poezję, moim ostatnim odkryciem jest genialny tomik "Pogotowie poetyckie", zawiera ciekawe spojrzenie na świat medycyny obok wierszy poważnych są też w książce lżejsze, zawierające ironię, dowcip. Każdy wiersz skrywa jakąś zaskakującą myśl, puentę, nieoczywiste stwierdzenie lub pytanie. Na stronie https://wydawnictwopoligraf.pl/publikac ... poetyckie/ można znaleźć więcej informacji o nim.