A ogólnie jak samopoczucie on28?
Kac moralny
Re: Kac moralny
A to akurat zrozumiałe i nawet rozsądne, kolejne rozczarowanie na jeszcze nie zgojone rany to nie najlepszy pomysł
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
samopoczucie takie sobie jakby mnie ktoś przekopał.Pewnie że jest raz lepiej raz gorzej. Ale mam też tkie momenty że budzę się w środku nocy i już nie mogę zasnąć bo myśle na zmianę o tych wszystkich pięknyhc chwilach z nią i jednocześnie od razy mam przed oczami ją jak się puszcza z tym kolesiem.
Ogólnie w życiu jestem twardym facetem i wiem co i jak ale w zyciu uczuciowym moge śmiało powiedzieć że jestem miękki. Nie będe Was drogie Panie okłamywał nie raz mi łezka przez nią poleciała i nie wstydze się tego może w ten sposób moje ciało chce się pozbyć tego żalu co mi po niej został
Ogólnie w życiu jestem twardym facetem i wiem co i jak ale w zyciu uczuciowym moge śmiało powiedzieć że jestem miękki. Nie będe Was drogie Panie okłamywał nie raz mi łezka przez nią poleciała i nie wstydze się tego może w ten sposób moje ciało chce się pozbyć tego żalu co mi po niej został
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
No to popłacz sobie, czasem pomaga nam BABOM to może i CHŁOPOWIi pomoże 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Jak to mówi jeden polski film " Chłopaki nie płaczą " 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a wlasnie ja mowie , ze chłopaki tez placza . a uczucia maja jeśli kochają to pozostaje pustka i to nie jest nic wstydliwego . a po doświadczeniach życiowych stajemy się twartsi i silniejsi to na nich się uczymy
Masz racje w zupełności się z Tobą zgadzam że się uczymy na błedach i pózniej jest nam łatwiej. Ale już chyba trzeba powoli przestać płakać bo się czlowiek w końcu odwodni
.
Moja bratowa powiedziała mi mądre słowa " kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupe " i coś w tym jest
Moja bratowa powiedziała mi mądre słowa " kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupe " i coś w tym jest
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak to jest prawda ,ze kto ma dobre serce ten musi mieć twarda dupe
Nie musisz miec moralnego kaca, nalezala jej sie wiazanka, sama sie o to prosila. Za to Co zrobila to jeszcze Gorzej mogles jej pocisnac, skoro taka ciekawska byla.... Jestes Po prostu dobrze wychowany... 
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Jak tam się trzymasz on28 ? 
Hej Jamelia tak sobie. W sobote było nawet dobrze wyszedłem z kumplami się pobawić, potańczyłem i miałem przez chwile spokój z myślami. Wcale o niej nie myślałem, było fajnie ale przyszła niedziele i miałem ostrego doła. Nie mogłem przestać myśleć o tym wszystkim, dlaczego mnie to spotkało itd. Dzisiaj z kolei jest narazie dobrze mam trochę pracy to i mało o niej myśle. Ogólnie mam jakieś dziwne myśli i obawy czy jeszcze kogoś sobie znajde ale z czasem chyba mi to minie.
Chyba zapisze się na muay thai to jakoś to wszystko odreaguje i się porządnie wyrzyje. Wróciłem znowu na silownie i jak jeszcze dorzuce sobie muay thai to nie będe miał czasu o niej myśleć i może mi jakoś szybko przejdzie.
Chyba zapisze się na muay thai to jakoś to wszystko odreaguje i się porządnie wyrzyje. Wróciłem znowu na silownie i jak jeszcze dorzuce sobie muay thai to nie będe miał czasu o niej myśleć i może mi jakoś szybko przejdzie.
Rób wszystko, poza myśleniem o niej. Wiem, że ciężko, ale weź pod uwagę, że straciła porządnego faceta. Broń Boże nie obwiniaj się o nic ani za nic. Ona jest wszystkiemu winna i pamiętaj o tym.
Wiem że ona jest temu winna ale narazie nie potrafię tego wyrzucić z tej swojej głowy. O ile serce już mnie tak nie boli o tyle w głowie jeszcze siedzi i nie chce z niej wyjść. Chyba przydałby się jakiś mały wstrząs żeby to wszystko wymazać 
Nawał myśli.
Spróbuj może kogoś poznać. Może niekoniecznie jako partnera, ale jakąś bratnią duszyczkę.
aii, bratnie dusze już poznał przecież
Rozumiem Cię, to duży zawód i nie da o tak po prostu nie myśleć. Jedne dni będą cięższe drugie lżejsze ale naszczęście z czasem już tylko te lżejsze aż w końcu serducho się uspokoi zupełnie.A ten sporcik to świetny pomysł 
Jamelia masz całkowitą rację. W Was dziewczyny znalazłem oparcie i chodz mam komu się wygadać i wyżalić to na tym forum też znalazłem oparcie w waszych słowach. Wasze opinie bardzo mi pomagają i widze to że dobrze mnie rozumiecie. Szkoda że wszystkie kobietki nie mają takiego postrzegania żyacia jakie Wy macie. No ale wtedy pewnie bylo by zbyt nudno i nie było by sensu zakładać takiego tematu bo wszyscy by byli szczęśliwi 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
niema osob idealnych , mamy inne spojrzenia na wiele spraw a i z boku tez się inaczej widzi.Znajdziesz sobie osobe która obdarzysz uczuciem , nie teraz ale z czasem kiedy uporasz się i będzie to już tylko przeszłoscia
on 28 miło mi
Trzymam kciuki za Ciebie
p.s. nie pozwól spaprac sobie charakteru złymi doświadczeniami..
p.s. nie pozwól spaprac sobie charakteru złymi doświadczeniami..
On28 wiele kobiet ma podobne spojrzenie i nie zdziwiła bym się gdyby Twoja była miała podobne...
chodzi jednak o to, że często kiedy chodzi o nas same ciężko czasem myśleć racjonalnie...
dlaczego np bita kobieta nie odejdzie od faceta, bo go kocha, ale innej radzi by uciekała czym prędzej....
ważne jednak byś był dobrej myśli..
kazdy z nas ma w sobie jakiś bagaż doświadczeń...
lepsze lub gorsze wspomnienia..
ja sama o swoich związkach mogła bym gadać i gadać.. ale...
ale w końcu trafiłam na tego odpowiedniego
chodzi jednak o to, że często kiedy chodzi o nas same ciężko czasem myśleć racjonalnie...
dlaczego np bita kobieta nie odejdzie od faceta, bo go kocha, ale innej radzi by uciekała czym prędzej....
ważne jednak byś był dobrej myśli..
lepsze lub gorsze wspomnienia..
ja sama o swoich związkach mogła bym gadać i gadać.. ale...
ale w końcu trafiłam na tego odpowiedniego
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mam nadzieję że wszystko Ci się poukłada
szczerze Ci tego życzę, niestety czasem na swojej drodze spotykamy ludzi którzy nie są fair i nic nie możemy na to poradzić 
Powodzenia
Powodzenia
Tanie usługi pogrzebowe
Jamelia tak się zastanawiam że może by było lepiej jakbym sobie spaprał ten charakter bo jak widać jestem za dobry dla kobiet i dlatego tak dostaje po dupie. Właśnie że jestem dla nich zbyt dobry bo zawsze chce dla nich jak najlepiej i zrobiłbym dla nich wszystko a to jak widać jest chyba zbyt mało i nieraz chyba trzeba było okazać się chamem. Nie potrafie zrozumieć dlaczego tak się dzieje że kobiety nie potrafią dostrzec to co mają tylko szukają wrażeń na boku ( nie mówie o wszystkich kobietach).
Kayira cieszę się że w końcu udało Ci się trafić na tego odpowiedniego i mam nadzieje że kiedyś i mi sie to uda. Niestety na dzień dzisiejszy jakoś sceptycznie jestem do tego znastawiony
Kayira cieszę się że w końcu udało Ci się trafić na tego odpowiedniego i mam nadzieje że kiedyś i mi sie to uda. Niestety na dzień dzisiejszy jakoś sceptycznie jestem do tego znastawiony
Wspominając o bratniej duszyczce, miałam na myśli kogoś w realu.
Mam taką nadzieję że znajde taką osobę bo nie wyobrażąm sobie życia bez drugiej osoby
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
człowiek jest stworzony aby nie być sam , ale zanim trafi na te jedyna osobe nieraz sporo doswiadczen musi przejść .