Już dłużej tak nie mogę .. ;((
Już dłużej tak nie mogę .. ;((
Dziewczyny ja mam chyba jakąś depresję jestem w ciąży mieszkam za granicą ale problem jest inny .. od czerwca nie mamy kasy z chłopakiem on ma lipę z pracą a ja nic nie mogę zrobić bo już 7 miesiąc mam .... ciągle długi długi , u każdego tu 700funtów tu 200 tam 130 .. nie mamy na życie w polsce też nie mamy czego szukać podwinęła nam się noga ale dlaczego teraz jak jestem w ciąży i zakładamy rodzine oszczędności nam się skonczyły na czynsz ostatnio pożyczalismy .. ja już nie mogę płaczę wciąż nic mnie nie cieszy nie wiem co mam ze sobą zrobić co mam ze swoim życiem zrobić ... czasami mam takie myśli że chce wracać ale nie mam w polsce nic mieszkania ojca alkoholika a mama nie żyje to straszne ... boję się że mój partner nie zapewni nam przyszłości i odejdę od niego dla lepszego jutra .. nie wiem to straszne ... ;((( nie umiem sobie z tym wszystkim poradzić , nawet nie mam z kim pogadać tutaj bo nie mam przyjaciół w Uk ..
Lenkaaaa ;**
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Już dłużej tak nie mogę .. ;((
Lena20 masz swoje szczęście pod sercem i tym powinnas się cieszyc .w polse niemsz nic tu bida asz piszczy . ludzie zyja w coraz gorszej nedzy .a tam nie dostanieszjakiegos socjala jak jesteś w ciąży to zrozumiałe , ze nie możesz podjąć pracy . My tu jesteśmy wysłuchamy twych zalow bo wtedy jest łatwiej i lzej
Dokładnie,staraj sie o jakies dodatki. Na pewno coś dostaniesz !
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
załatwiam sobie macierzyńskie teraz bo mi sie należą ale wiecie jak to jest czekać bez grosza szczypać się na każdym kroku Elżbieta masz racje cieszę się moim małym szczęściem ale czasami jak pomyślę że może mnie na coś nie stać to kładę się i płaczę ..
Lenkaaaa ;**
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiem lena20 sama w zyciu sporo przeszłam , tez był czas , ze nie miałam na chleb a tu 2 malutkich dzieci
Takie czasy niestety. Tam za macierzyńskie przeżyjesz w Polsce było by o wiele ciężej.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak tu u nas to ciężko . ale za granica jest lzej dasz rade głowa do gory