jestem facetem i prosze o pomoc
Re: jestem facetem i prosze o pomoc
Skup się na tym aby przełamała strach przed poważnym związkiem. Jej na Tobie zależy z tego co piszesz. Nie wypytuj o to kto pisze itd. skoro sama Ci powiedziała, że nienawidzi zdrad. Owszem, powiedz jej że cenisz sobie szczerość w związku i wolisz znać prawdę nawet tą najgorszą, tylko jej nie kontroluj, bo dziewczyna poczuje się ograniczona i dopiero wtedy Ci ucieknie. Zaufanie to podstawa w związku. Każdy ma swój rozum.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Zaufanie trzeba miec , bo bez zaufania nie stworzy sie normalnego zwiazku .
Nie mysl za w tych kategoriach .
poprostu gdyby bylo inaczej to tez napewno nie pojechałaby z toba na narty . Bo przeciez postepowałaby nieuczciwie wobec tej drugiej osoby , ale tez i podlug Ciebie . Moze wlasnie nie była gotowa , nie spodziewała sie z Twej strony takiego wyznania i niebyła gotowa na nie
Nie mysl za w tych kategoriach .
poprostu gdyby bylo inaczej to tez napewno nie pojechałaby z toba na narty . Bo przeciez postepowałaby nieuczciwie wobec tej drugiej osoby , ale tez i podlug Ciebie . Moze wlasnie nie była gotowa , nie spodziewała sie z Twej strony takiego wyznania i niebyła gotowa na nie
dzięki za rade wiem na czym sie skupie
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak zaufanie i jeszcze raz zaufanie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak skup sie na WAS WAS a nie kolegach znajomych
Tak zrobię. Dzięki za wsparcie Elzbietka dobra z Ciebie kobitka 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Prosze i zycze powodzenia .
Cierpliwosci a wszystko sie ułozy
Cierpliwosci a wszystko sie ułozy
to znowu ja. Napisała mi dzisiaj smsa z pytaniem co u mnie i dlaczego nie pisze do niej chociaz miałem. Dodam że mialem jej pisać codziennie smsa na dzien dobry ale od wczoraj nie pisałem bo stwierdzilem zeby sobie odpoczela. Oczywiscie nie napisałem jej tego tylko ze mam bardzo duzo pracy i wychodze z pracy bardzo późno. Teraz moje pytanie czy po tym ze nie odzywalem sie do niej przez półtora dnia mogło cos w niej zaskoczyć ze jednak cos do mnie czuje czy tylko sprawdza czy jej juz nie olalem?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a trzeba było ja wyprzedzic i napisac . Tak jak radzilam zyczyc miłego dnia , jak sie czuje /
Mysle ze jej zalezy na dalszej waszej znajomosci i postaraj sie aby tego zanieprzepascic
Mysle ze jej zalezy na dalszej waszej znajomosci i postaraj sie aby tego zanieprzepascic
o to napewno sie postaram. chcialem napisać jej na dobranoc ale ona mnie ubiegla. Teraz jak się odezwała to wiem ze o mnie myśli.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak napewno i nie mysl co by bylo gdyby , zapewne czekala na sms od ciebie , i cie ubiegła

ja jej w odpowiedzi zapytałem sie jak sie czuje i od prawie godziny mi nie odpisuje. jak myślisz sprawdza mnie czy moze na wieczor cos napisze?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wieczorem napisz jej na dobranc pomalutku . bedzie dobrze badz dobrej mysli 
odpisala ze jak znajdę czas to żebym sie odezwał ale nie zmusza mnie. Nie wiem mam wieczorem do niej zadzwonić czy odezwać sie przez smsa. I o co mam pytać czy juz podjęła decyzję czy moze zasugerować ze moze przyjade w niedzielę porozmawiać? ?????
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zadzwon bo to lepiej wyglada . a zapytaj sie czy mozesz ja odwiedzic tak delikatnie
ok trzymajcie za mnie kciuki . ale mi serducho wali:)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
POWODZENIA
trzymam kciuki .
trzymam kciuki .
pytanie czy tekst w stylu czy jestes na tyle gotowa abym Cie odwiedził powiedzmy w niedzielę i porozmawiali -bedzie dobry
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zapytaj poprostu czy na wekend mozesz przyjechac
na pewno? mowilem jej ze za tydzień przyjade a nie teraz. Nie chce zeby wyszło tak ze ona sie odezwala a ja od razu chce na weekend przyjechac
jak czytam Twoje wpisy to gadasz bardziej jak baba niż jak facet, spytaj jej wprost...na odległość 200 km i tak nic Ci nie zrobić
ok zapytam wprost czy mogę przyjechać na weekend
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
bo powinno byc sie szcZerym i otwartym . kochasz ja to niemozesz az tak snuc . owszem trzeba byc taktownym
-
paula
jeśli zdecydowała się być z tobą to oznacza że ci już zaufała, wiem coś o tym 
nie można na samym początku związku twierdzić że kocha się tak, jak nigdy wcześniej nikogo. Jesteście za krótko ze sobą i może rzeczywiście ona się przeraziła. Ale nie twoich wyznań tylko tego, że ty mówisz jej tak podniosłe rzeczy a ona tego tak nie odczuwa (to tylko moje zdanie!).
Poza tym.. no bądźmy dorośli.. nie gadaj o niej z jej koleżanką bo to takie dziecinne
załatwiajcie sprawy sami, nie mieszajcie w to osoby trzecie, nie muszą wszyscy wokoło wiedzieć że coś między wami jest nie tak
nie można na samym początku związku twierdzić że kocha się tak, jak nigdy wcześniej nikogo. Jesteście za krótko ze sobą i może rzeczywiście ona się przeraziła. Ale nie twoich wyznań tylko tego, że ty mówisz jej tak podniosłe rzeczy a ona tego tak nie odczuwa (to tylko moje zdanie!).
Poza tym.. no bądźmy dorośli.. nie gadaj o niej z jej koleżanką bo to takie dziecinne
załatwiajcie sprawy sami, nie mieszajcie w to osoby trzecie, nie muszą wszyscy wokoło wiedzieć że coś między wami jest nie tak
paula ta koleżanka była z nami na wyjeździe wiec wie o wszystkim. A jakby jej nie bylo to i tak by sie dowiedziała od mojej. A tak poza tym dzwonilem do dziewczyny 5 razy w ciągu godziny wiem duzo ale ona nieraz nie słyszy telefonu. juz dzisiaj nie bede dzwonil jak zobaczy połączenia nie odebrane to sama powinna sie odezwać.