Jest Ktos chetny na kontakt smsowy badz gg?????
Jest Ktos chetny na kontakt smsowy badz gg?????
hej kobitki :)szukam jakiejs kobitki chetnej na tzw przyjazn on line:)tzn pogaduchy na gg albo smsowe, wiadomo nie zawsze jest sie przy kompie a czasem np nie mozna zasnac to chetnie popisaloby sie z jakas kumpela bratnia dusza poesemesowaloby sie...ja mam tez gg w tele dlatego pytam .Poza tym mam dzieciatko i nie zawsze mam czas przesiadywac na kompie a pod tele jestem praktycznie caly czas....mam andzieje ze znajdzie sie ktos chetny na taka znajomosc bo bardzo by mi na tym zalezalo...ja tez nie mam znajomych zabradzo bo dobra kumpela(jak urodzilam synka)przestala sie odzywac kiedys pilnowalam jej dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci nie majac jeszcze wlasnych one podrosly poszly do szkoly przedszkola a co jest smutne ja przestalam jej byc potrzebna...tymbardziej ze na swiat przyszedl moj syn i mialam juz wlasne dziecko to wiedziala ze nie bede siedziala calymi dniami i za darmo opiekowala sie jej dziecmi a kiedys ze wzgledu ze bardzo lubie dzieci siedzialam.... czekam wiec dziewczynki na info mam nadzieje ze bedzie ktos chetny jesli nie chcecie podawac nr tel czy gg na forum mozecie mi przyslac prywatna wiadomosc.dziekuje slicznie z calego serduszka wszystkim 
Re: Jest Ktos chetny na kontakt smsowy badz gg?????
Witam serdecznie
, pewnie że mam ochotę poklikac!! Sama mam synka i prowadzę zwykłe kalkowe życie
, chętnie powymieniam się kalkami
!! Jeśli możesz kliknij wpierw na mojego meila mariola [email protected]. Pozdrawiam i czekam!
o milo mi bardzo:):)oczywiscie ze napisze na Twojego maila wlasnie ziemniaczki obieram jak skoncze napisze do Ciebie pozdrawiam
A nie możesz być tak dobra i nabierać dla mnie też:), do 4 w pracy siedzę i potem to już nawet za nuż nie chce mi się lapac!! A moje gg to 10132983
.
Koryguje ten ''nóż ''! Ale wybaczcie piszę z telefonu i nie zawsze wszystko ogarnę jak trzeba!
Ja tylko naprawie gg a raczej sciagne nowe i zaraz ci wyśle
hejo
)
ja tez jestem chetna nawiazac taką znajomość
) oto mój email : [email protected] hehe smieszne bo mam go od podstaówki smieja sie ze mnie ze amorek jestem
lub gg 7403277
buziaki !
ja tez jestem chetna nawiazac taką znajomość
Lenkaaaa ;**
-
trentonend
- Jestem tu nowa :)
Witam. Ja też chętnie się przyłączę
mój mail [email protected]
-
Cukiereczek19
-
Cytruskowa
- Jestem tu nowa :)
Ja też byłabym chętna
Zainteresowane zapraszam na PW 
-
paula
ja też jestem zainteresowana
gg: 3220829
gg: 3220829
popisze z fajnymi dziewczynami 18-27 przez gg kto chetny zostawiac numerki
i kolejne ogłoszenie matrymonialne.....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
no wlasnie widze ehh a nie o to mi chodzilo a moze Ty karive podasz swoje gg popiszemy??