Jeansowa spódnica- do czego

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Sandi9712
Jestem tu nowa :)

Jeansowa spódnica- do czego

Post autor: Sandi9712 »

Cześć wszystkim. Niedawno robilam porządki w swojej szafie i znalazłam jeansowa spodnice. Kiedyś ją kupiłam ale jakos nie było mi dane jej założyć. Pomyslalam ze może warto to zmienić. Pytanie tylko czy wypada 20 latce gdziekolwiek w takiej sie pokazywać? Fason klasyczny, długość do kolan, z rozporkiem z tyłu. Jeśli wypada to co bym mogla do niej ubrać?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Jeansowa spódnica- do czego

Post autor: Hadassa »

Wg mnie najbardziej uniwersalna rzecz ;)
Nosisz do wszystkiego od szpilek po adidasy ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
sosimply.pl
Miła Kobietka

Post autor: sosimply.pl »

Wydaje mi się, że spódnica jeansowa będzie odpowiednia do wszystkiego. Zarówno do botków jak i kozaków. Wystarczy założyć również ładną bluzkę/ t-shirt bądź nawet sweter.
Awatar użytkownika
nikita200wwa

Post autor: nikita200wwa »

Jeansowe spódnice są teraz mega modne. Tak jak dziewczyny piszą - do wszystkiego.
To ponadczasowa klasyka - jak mała czarna :) fajnie ogólnie spódnice wyglądają do kozaków dłuższych tych za kolano.
sanderson
Miła Kobietka

Post autor: sanderson »

Ale super znajda! Jeansowe spódnice wracają do łask, więc oczywiście, że nie ma co się wstydzić :D Wręcz przeciwnie - dumnie nosić. Jeszcze długość wydaje się być bardzo przyzwoita - co innego latać w miniówie, to mogłoby być ciut karykaturalne. Ja bym spódnicę ograła 'na sportowo' - na górę założyła prosty biały albo czarny t-shirt (można zabrać mężowi/chłopakowi, będzie fajny oversized) a do tego sneakersy - i tutaj już jakiś konkretny kolor, może czerwień?
Ostatnio zmieniony pn gru 11, 2017 4:07 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
kalineczka

Post autor: kalineczka »

Jak dla mnie, to najlepiej do zwykłej białej koszulki albo do koszuli w kratę włożonej do środka.
Awatar użytkownika
strumyk
Miła Kobietka

Post autor: strumyk »

Koszula, lekko prześwitująca w jasnych odcieniach, do tego szpilki lub po prostu adidasy, ramoneska i lecę w miasto! :)
http://www.przepis-y.pl/ - idealne pomysły na obiad. :)
PannaAnna

Post autor: PannaAnna »

Koniecznie biała koszula, a buty? Zgadzam się z tym co mówią dziewczyny, botki lub baleriny ;-)
sosimply.pl
Miła Kobietka

Bezapelacyjnie możesz dokupić takie botki jak te tutaj: LINK . Świetna opcja dopełnienie stylizacji, przynajmniej według mnie... :)
Ostatnio zmieniony pn gru 11, 2017 4:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Czekotubka93
Miła Kobietka

Post autor: Czekotubka93 »

Myślę, że jeansowa spódnica jest na tyle uniwersalna, że możesz się w niej pokazywać niezależnie od wieku :)
sosimply.pl
Miła Kobietka

Zgadzam się w 100 procentach :)
Awatar użytkownika
Scarlett
Miła Kobietka

Post autor: Scarlett »

To widzę ja nie na czasie z tym ;) Mi jeansowe spódnice jakoś zawsze średnio się podobały i w sumie to się nie zmieniło zbytnio. Choć niektórym może pasować. Zgadzam się natomiast, że jest to ubranie raczej uniwersalne, mimo osobistych uprzedzeń.
Otylia

Post autor: Otylia »

Według mnie pasuje do wszystkiego. Biała bluzka, dżinsowa bluzka. Rewelacja.
De ża wi
sandralaska93

Post autor: sandralaska93 »

Zgadzam się spódnica jeansowa da się połączyć dosłownie ze wszystkim. Ale no nie dla każdego musi to się podobać.
MajaAla98

Post autor: MajaAla98 »

Jak najbardziej przy tego typu ubraniu masz masę możliwości, tak samo jak przy małej czarnej. Możesz ją łączyć z każdym fasonem jaki tylko przyjdzie Ci do głowy, tutaj jest tylko zasada, żeby jeansu z jeansem nie łączyć. Zobacz na stronkę LINK tutaj masz kilka pomysłów już, nie wiem czy znasz ten sklep? Ale w modzie włoskiej jest wiele miejsca na jeans i fajne spódnice, więc powinno Ci się spodobać :)
Ostatnio zmieniony ndz sty 28, 2018 9:35 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
sandralaska93

Post autor: sandralaska93 »

Dokładnie, nie dla każdej z nas musi się podobać. Ale nie da się ukryć ze do jeansowej spódnicy możemy połączyć wszystko. Natomiast moim zdaniem idealnie sprawdzą się właśnie na taki wiosenne lub jesienne stylizacje.
olakwiat95

Post autor: olakwiat95 »

Idealna jeansowa spódnica może być dopasowana do kolorowej bluzki o ile chcesz mieć stylizację ubranie na codzień (np. ja sobie kupiłam ostatnio za 1 gr T-shirt z ZOIO LINK. A na większą okazję to proponuję koszulową bluzkę (teraz kwieciste są modne, w końcu wiosna ;) ).
ladian

Post autor: ladian »

do sportowej bluzjki jak najbardziej !
Chwilowki-2017.pl
modnypiątek

Post autor: modnypiątek »

Też bym chciała znajdować takie cuda w swojej szafie :P
Teraz jeansowe spódnice znowu są w modzie, także spokojnie możesz ją nosić i to tak, jak pozostałe osoby piszą, praktycznie do wszystkiego. Mi zawsze podobało się połączenie białej koszuli z jeansem i białymi trampkami :D
Sklep internetowy z modą wysokiej jakości - https://borika.pl/
Marika_ES

Post autor: Marika_ES »

Mam ich kilka! Wszystkie dość krótkie :) jakoś nie widzę siebie w czymś takim np. do kolan
Odzież damska i męska - Volcano
justasciep

Post autor: justasciep »

Według mnie jeansowa spódnic to fajne rozwiązanie na wiosnę. Fajnie można ją skomponować z jakimiś balerinami z zoio wiosną. I tak jak dziewczyny wspomniały wcześniej fajnie dopasuje się do niej również do sportowej bluzki. Można stworzyć fajny look.
zopik

Post autor: zopik »

Kiedyś chodziłam w takich spódniczkach, jednak teraz jakoś od tego odeszłam. Nie potrafię dobrać żadnej bluzki do jeansowej spódniczki.
jusiawarda
Miła Kobietka

Post autor: jusiawarda »

sweterek i botki :)
wercia555
Fajna Kobietka

Post autor: wercia555 »

Spódnica jeansowa jest jak najbardziej do wszystkiego możesz ją np. założyć ją do eleganckiej bluzeczki.
Wyjść tak na jakieś uroczyste spotkanie, czy nawet do koleżanki. Generalnie super są takie spódnice.
wercia555
Fajna Kobietka

Post autor: wercia555 »

PS.Sama taką noszę zakupiłam ją w Cross Jeansie: Mariella niebieska w kolorze. Dopasowuję najczęściej jak pisałam wyżej do różnych bluzeczek :D
ODPOWIEDZ