Jakiego psychoterapeutę polecacie z Białegostoku

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Wiki11
Miła Kobietka

Jakiego psychoterapeutę polecacie z Białegostoku

Post autor: Wiki11 »

Interesuje mnie poważna, profesjonalna psychoterapia, głównie w nurcie psychodynamicznym w Białymstoku. Do kogo iść, żeby nie wydać kasy bez żadnych efektów? Jeżeli macie dobre kontakty, specjalistów to chętnie poczytam. Dzięki z góry za odpowiedzi.
jadduus
Miła Kobietka

Re: Jakiego psychoterapeutę polecacie z Białegostoku

Post autor: jadduus »

Mój mąż po stracie pracy bardzo się zmienił, mało brakowało do rozwodu. Rodziną się zrzuciliśmy na psychoterapię do ośrodka Pomocni w Białymstoku i udało się uratować człowieka. Dalej żyjemy, mąż się poukładał, znalazł jeszcze lepsze stanowisko, nawet prowadzi bloga i wszedł mocno w media społecznościowe hobbystycznie. Powiem tak, warto szukać pomocy, ta pomoc jest, a psychoterapia działa. Sama się zdziwiłam, jak bardzo.
Grzegorz Pszczel
Jestem tu nowa :)

Post autor: Grzegorz Pszczel »

To kwestia bardzo indywidualna. Jakie są konkretne oczekiwania względem poszukiwanego terapeuty? To mogłoby ułatwić sprawę.
[link usuniety] - psychoterapia online z najbardziej ludzką twarzą :)
JosiahBlankenship
Jestem tu nowa :)

Post autor: JosiahBlankenship »

Rozumiem, że szukasz dobrego psychoterapeuty w nurcie psychodynamicznym w Białymstoku. Nie mogę polecić konkretnego specjalisty, ale sugeruję szukanie w sieci katalogów z licencjonowanymi psychoterapeutami i czytanie opinii innych pacjentów, aby znaleźć odpowiedniego terapeutę dla swoich potrzeb. Możesz również poprosić o rekomendacje u lekarza rodzinnego lub u innych specjalistów związanych z dziedziną zdrowia psychicznego.
ODPOWIEDZ