Ból nadgarstka

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
pisska

Ból nadgarstka

Post autor: pisska »

Boli mnie lewy nadgarstek kiedy podnoszę cięższe przedmioty. Smarowałam go końską maścią i paroma innymi kremami ale nic nie pomaga. Mam ten ból przez dłuższy czas. Może któraś z was miała podobny problem i zna rozwiązanie ?
performa

Re: Ból nadgarstka

Post autor: performa »

Masz może małą górkę, gdy wygniesz nadgarstek? Jeśli tak, to torbiel, mam ją od dłuższego czasu i ciągle się pojawia, zwłaszcza jak nadwyręże nadgarstek. Da sie ją usunąć, bądź wyssać jej zawartośc, ale i tak prawdopodobnie odrośnie. Jeśli jednak jej nie masz, to udaj się do lekarza, może coś nie tak masz w nadgarstku, albo nie nadwyrężaj go i po problemie ;).
malabula

Post autor: malabula »

Urazy nadgarstka kolan i wielu innych stawów w pewnym stadium nie są już do wyleczenia. Możliwe że to przejściowy ból. Dobry lekarz który ma doświadczenie z tym powinien pomóc.
izunia

Post autor: izunia »

Na torbiel dobrze jest kłaść 5 groszową monete i owinąć bandażem. Nie wiem dlaczego, ale ból po tym mija.
ODPOWIEDZ