Sytuacja taka o:
3 pokoje w mieszkaniu, 2 zajmuja dziewczyny, do nowego wprowadza sie chlopak. Ciekawi mnie co zwykle sobie myślicie, co oceniacie i w jakich kategoriach go postrzegacie? Czy myslicie o seksie z nim? o związku? nie mam pojęcia.
W takiej sytuacji faceci mysla o seksie, ale bardziej jak o erotycznej fantazji, raczej sie nie wierzy w urzeczywistnienie takich rzeczy, chociaż moje 2 współlokatorki (a mialem 5 w życiu) dały do zrozumienia, że "chcą tylko seksu". to uslyszalem od wspolokatorki obecnej hehe i nie wiem czy to norma czy miałem takiego fuksa?
Teraz wprowadzam sie do nowego mieszkania, a tam nowe współlokatorki. Na razie poznałem jedną, jest wolna i bardzo mnie polubiła... myślicie że może sobie wyobrażać różne sytuacje? w koncu kobiety mają jeszcze większe pragnienia seksu niż my faceci, a ja fajny koleś jestem za sciana. Co sobie moze myslec?
Jakie zamiary mają kobiety względem współlokatorów?
Re: Jakie zamiary mają kobiety względem współlokatorów?
Dokladnie to samo co Ty
zartuje, najlepiej jesli ja zapytasz 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Jesteś pewien że teraz kobietom marzy się tylko seks ?
Dobry Boże! a ja tak zmarnowałem młodość w akademiku

Dobry Boże! a ja tak zmarnowałem młodość w akademiku
n wlasne nie wiem co Wam sie marzy dlatego pytam...
Nie poczęstowała Cię jedzeniem, czyli jej nie zależy.