Jakie tusze do rzęs polecacie?
-
style_guru
- Jestem tu nowa :)
Jakie tusze do rzęs polecacie?
Dziewczyny, jakie tusze do rzęs polecacie? Chciałabym kupić taki, który nie tworzy grudek i daje naturalny efekt.
Re: Jakie tusze do rzęs polecacie?
L'oreal srebrna gruba tubka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- waniliowelody
- Jestem tu nowa :)
Rimmel wonderfull - moje odkrycie tego lata. Zdecydowanie daje naturalny efekt. Bardzo fajnie wydłuża, nie ma problemu z grudkami. Dodatkową zaletą jest to, że szybko zasycha.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
loreal architect
używam w sumie kilka lat i dla mnie REWELACJA 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
To jest zdecydowanie mój ulubiony, przetestowany tusz, który kocham!

Mój ulubiony był pamiętam midnight black i miał różową koronę na opakowaniu
Nie pamiętam jakiej firmy. Szczoteczka silikonowa, a potem juz w rossmannie jej nie było.
Bourjois TWIST 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Dla mnie super, po pierwsze nie podrażnia mi oczu - to najważniejsza sprawa w moim przypadku, po drugie nie skleja rzęs no i nie muszę mieć dwóch tuszy żeby raz miec tylko wydłużone a innym razem tylko pogrubione. A mam czasem taka potrzebę, choć zazwyczaj i wydłużam i pogrubiam 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
No właśnie ostatnio słyszałam bardzo pozytywne opinie o nim.
I chyba się skuszę by spróbować...
I chyba się skuszę by spróbować...
Polecam, jest na prawdę super. Ten mi się już kończy ale wiem że kupie taki sam 
No mój się kończy.. a póki co nie było takiego który by pobił mojego architecta 
Od jakies czasu uzywam naprawde bardzo dobrego tuszu Maybelline The Colossal volum ekspress maskara.
Ciagle nie moglam trafic na odpowiedni tusz , bo dotychczasowe podraznialy mi oczy.
Ale ten jest naprawde super pod kazdym wzgledem.
Moze szczoteczka jest troche nie za wygodna , ale to tylko taki drobny niuans.
Mysle, ze warto sprawic sobie te maskare.
Ciagle nie moglam trafic na odpowiedni tusz , bo dotychczasowe podraznialy mi oczy.
Ale ten jest naprawde super pod kazdym wzgledem.
Moze szczoteczka jest troche nie za wygodna , ale to tylko taki drobny niuans.
Mysle, ze warto sprawic sobie te maskare.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Astra, używałam - rzeczywiście nie najgorszy ale ta szczoteczka mało "poręczna" jak dla mnie, no i jakoś szybko się kończy.
A ja go miałam i oddałam mamie.
Jest zdecydowanie nie dla mnie ...
Jest zdecydowanie nie dla mnie ...
- jabluszkoo
- Miła Kobietka
ty oddałaś mamie, a ja ukradłam rimmel wonderfull siostrze, Jak dla mnie tusz idealny. Wydłuża rzęsy, rozdziela je, szybko wysycha dzięki czemu się nie odbija na powiekach.
wczoraj pierwszy raz widziałam reklamę tej maskary w TV 
Jest BEZNADZIEJNY. Skleja rzęsy, kino. Nigdy w życiu tego już nie użyję... Zdecydowanie wolę tusze z Loreal'ajabluszkoo pisze:rimmel wonderfull
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Szczerze mowiac, to rynek jest tak niesamowice przeladowany firmami oferujacymi tusze do rzes,
ze wlasciwie wybranie i dobranie odpowiedniego tuszu ktory by spelnial idealnie wszystkie wymogi,
tak naprawde graniczy z cudem.
Czesto uda sie tusz dobrac do siebie ale chyba najlepiej metoda prob i bledow, bo o inna opcje
nie jest latwo,
A poniewaz kazda z nas czegos innego oczekuje od tuszu do rzes , wiec i wybor jest jeszcze bardziej
utrudniony , bo co jednej kobietce sluzy to drugiej juz niekoniecznie i tak w kolko.
ze wlasciwie wybranie i dobranie odpowiedniego tuszu ktory by spelnial idealnie wszystkie wymogi,
tak naprawde graniczy z cudem.
Czesto uda sie tusz dobrac do siebie ale chyba najlepiej metoda prob i bledow, bo o inna opcje
nie jest latwo,
A poniewaz kazda z nas czegos innego oczekuje od tuszu do rzes , wiec i wybor jest jeszcze bardziej
utrudniony , bo co jednej kobietce sluzy to drugiej juz niekoniecznie i tak w kolko.
waniliowelody, ja również jestem zadowolona z rimmel wonder'full
Tylko że na moje szczęście, nie musiałam go kupować. Dostałam do testów, po wypełnieniu ankiety na fb. Tak jak mówisz - nie zostawia grudek i to jego duża zaleta. Czasami tusze ładnie wydłużają, ale zostawiają efekt sklejonych i nieestetycznych rzęs. A rimmel fajnie wydłuża i nie ma problemu z rozczesywaniem rzęs lub malowaniem ich na nowo. Bardzo podoba mi się też ten olejek w składzie 
a jak długo stosowałaś tą maskarę?
ja uwielbiam tusz sheiseido majorca. Jest cudowny, świetnie pogrubia i podkręca. Daje niesamowity efekt. Niestety nie sposób dostać go stacjonarnie.. ja zawsze poluję na jakieś sklepy internetowe, ostatnio znalazłam SPAM
i tam jest dostępny
Ostatnio zmieniony wt wrz 23, 2014 10:26 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
ja używam eveline i jestem z niego bardzo zadowolona 
Używam tylko kosmetyków naturalnych