W sumie najczęściej to babington i jazda na rowerze
Chyba że można jeszcze dodać do tego szybkie spacerki na pociąg i do pracy

A to czemu?Sieria pisze:mało kobiece sporty
Z wiatrówki nie trzeba na strzelnicy strzelać, ale jak byłam kilka razy, to nie byłam jedyną kobieta tam.ence pisze:Ważne żeby się ruszaćimloco nie nudzi Ci się na strzelnicy bez innych kobiet
No tu tutaj ASG/Paintball o wiele lepsze.Fas_Olka24 pisze:Mnie by się nie nudziło pod warunkiem że strzelałabym do jakiejś nieprzyjaznej dla mnie facjaty

Chodzi o samą samczą obecnośćimloco pisze: Z wiatrówki nie trzeba na strzelnicy strzelać, ale jak byłam kilka razy, to nie byłam jedyną kobieta tam.Po za tym po co mi inne kobiety jak strzelam do celu? :p
Ehh jakby to był jedyny powód odwiedzania strzelnicy.imloco pisze:Każdej kobiecie by się to spodobało jakby sobie wyobraziła do swojego ex lub niemiłego szefa z pracy.
Na strzelnicy są raczej opanowane osoby. :]ence pisze:faceci bez bab w pomieszczeniu głupieją i zachowują się niezbyt przyzwoicie
Ja strzelam bo lubie. Natomiast jest, to na pewno dobry sposób wyładowania się.ence pisze:Ehh jakby to był jedyny powód odwiedzania strzelnicy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość