Jakie przedszkole polecicie
Jakie przedszkole polecicie
Zbliża się dla mnie trudna decyzja o tym, gdzie posłać moje dziecko do przedszkola i kompletnie jestem zielona. Nie wiem co ewentualnie we Wrocławiu będzie najlepszym wyborem. Jeśli macie już swoje doświadczenia w tym temacie i możecie coś polecić to dawajcie znać, gdzie ewentualnie warto się decydować na przedszkole.
Re: Jakie przedszkole polecicie
Ogólnie moje dzieci chodzą do przedszkola na Fabryczną (przedszkolefairplay.wroclaw.pl) i jesteśmy z tego przedszkola zadowoleni. Choć z tego co wiem to z miejscem może być tam różnie. Tyle, że będą podobno ruszać z nową placówką na Legnickiej więc może jak będzie już ta druga placówka to będzie też łatwiej o miejsce, musiałabyś tam u nich podpytać.
A polecicie jakieś przedszkole w krakowie?
Jesteśmy sklepem papierniczym oferującym artykuły szkolne takie jak: piórniki, ołówki, kredki, przyrządy do geometrii. Sprawdź nas na https://shan.pl/pl/
W przedszkolach Tequesta w Warszawie duży nacisk kładzie się na indywidualne podejście do każdego dziecka
Zajęcia obejmują różne obszary rozwoju – artystyczne, ruchowe i sensoryczne – co daje dzieciom możliwość pełnego rozwoju w przyjaznej atmosferze.
catering dietetyczny