Jakie macie ukończone szkoły?
Re: Jakie macie ukończone szkoły?
Ja mam ukończone studia licencjackie i póki co na tym kończę, może za jakiś czas zacznę magisterskie.
Kosze prezentowe, delikatesowe, pomysł na prezent
- cukier puder
- Miła Kobietka
magister psychologii, szkolenie dające uprawnienia pedagogiczne, a teraz jestem w trakcie podyplomówki z psychogeriatri z elementami neuropsychologii 
"Can't you see there's a world out there?
Don't be scared"
Placebo 'Pity Party'
Don't be scared"
Placebo 'Pity Party'
Ja ukonczylam technik obsligi
turystycznej i jestem bez pracy.
turystycznej i jestem bez pracy.
Wydział Nauk Ekonomicznych UW (Rachunkowość i finanse) i Wydział Zarządzania UW (Zarządzanie Zasobami ludzkimi). Jestem księgową

Kilka i studia. I nie żałuję, ale nie pracuję w zawodziem, jak zresztą tak wiele osób. 
Valentile.pl - kafle cementowe
Co myślicie o studiach podyplomowych? Warto? Niedługo kończę studia, orientowałam się jak wygląda rynek pracy i bez inwestowania w doszkalanie będzie kiepsko, kończę teraz psychologię.
Witam! Studia podyplomowe to z pewnością okazja na podniesienie dotychczasowego poziomu wykształcenia, ale i też szansa na zdobycie nowych umiejętności. Zapraszam Cię na stronę SPAM gdzie znajdziesz pełen wykaz kierunków studiów podyplomowych w oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej. Dodam, że zapisując się do 30 kwietnia, zyskujesz 1000 zł: 600 zł dzięki zniżce w czesnym oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Zapraszam!wicia pisze:Co myślicie o studiach podyplomowych? Warto? Niedługo kończę studia, orientowałam się jak wygląda rynek pracy i bez inwestowania w doszkalanie będzie kiepsko, kończę teraz psychologię.
Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki
Online Ekspert WSB
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2018 7:53 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
- ScarletLukia
- Miła Kobietka
W tym roku planuję pójść na studia II stopnia do Wyższej Szkoły Bankowej. Z racji, że licencjata mam z fizjoterapii - wybrałam specjalną ścieżkę edukacyjną dla nieekonomistow "dołącz do biznesu", gdzie mogę po innym kierunku podjac studia magisterskie. Kierunek finanse i rachunkowość....
Czy są tu może osoby które również w tym roku będą podejmować naukę na wsb na tym kierunku co ja, na tej ścieżce dla nieekonomistów??
I może wiecie do kiedy jeszcze są te promocje cenowe?
Czy są tu może osoby które również w tym roku będą podejmować naukę na wsb na tym kierunku co ja, na tej ścieżce dla nieekonomistów??
I może wiecie do kiedy jeszcze są te promocje cenowe?
Witam! ScarletLukia zapisując się na studia II stopnia do 16 października, zyskujesz 700 zł: 300 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku studiów oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej.
Online Ekspert WSB
Online Ekspert WSB
Jestem po studiach II stopnia z dziennikarstwa na Uniwersytecie Gdańskim, ze specjalizacją public relations