jakie macie naczynia dla dzieci?

Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.
ODPOWIEDZ
sylwia4012
Jestem tu nowa :)

jakie macie naczynia dla dzieci?

Post autor: sylwia4012 »

Witam. Jakie macie naczynia dla swoich maluchów. Początkowo miałam plastikowe i kupiłam z porcelany, bo bałam się że plastik przeniknie do jedzenia (niby jest tam jakaś taka substancja, która przy kwaśnych rzeczach właśnie przenika) Stwierdziłam, że porcelana będzie lepsza. Jakie jest wasze zdanie? Ja mam stąd: SPAM
Ostatnio zmieniony pt sty 31, 2014 11:26 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Nadia236

Re: jakie macie naczynia dla dzieci?

Post autor: Nadia236 »

ja kupiłam w smyku plastikowwe i łyżeczki gerbera i wszystko ok - moża myć w zmywarce, nic się z nimi nie dzieje złego
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Mój synek ma już prawie 10 lat, więc mamy szklane z postaciami z bajek roznymi jak spider-man i inne. Ogolnie jakieś kubki z Lewandowskim, albo z bajkami jak Ben10. Mimo wszystko dzieci lubią na takich jadać.
Awatar użytkownika
Fabiana

Post autor: Fabiana »

Plastikowe ;p
Awatar użytkownika
Izolda09

Post autor: Izolda09 »

Plastikowe dla tych małych, kolorowe, z bajkami :)
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

My używamy miseczek, talerzyków i kubeczków silikonowych. Kupiłam dla każdego dziecka po kilka sztuk w sklepie My Mini . Naczynia są bardzo starannie wykonane, w pełni bezpieczne dla dziecka (nie pękają, nie kruszą się, nie rozbijają, nie ma w nich niebezpiecznych substancji), są łatwe do utrzymania w czystości i ładnie wyglądają.
ODPOWIEDZ