jakie macie naczynia dla dzieci?
-
sylwia4012
- Jestem tu nowa :)
jakie macie naczynia dla dzieci?
Witam. Jakie macie naczynia dla swoich maluchów. Początkowo miałam plastikowe i kupiłam z porcelany, bo bałam się że plastik przeniknie do jedzenia (niby jest tam jakaś taka substancja, która przy kwaśnych rzeczach właśnie przenika) Stwierdziłam, że porcelana będzie lepsza. Jakie jest wasze zdanie? Ja mam stąd: SPAM
Ostatnio zmieniony pt sty 31, 2014 11:26 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: jakie macie naczynia dla dzieci?
ja kupiłam w smyku plastikowwe i łyżeczki gerbera i wszystko ok - moża myć w zmywarce, nic się z nimi nie dzieje złego
Mój synek ma już prawie 10 lat, więc mamy szklane z postaciami z bajek roznymi jak spider-man i inne. Ogolnie jakieś kubki z Lewandowskim, albo z bajkami jak Ben10. Mimo wszystko dzieci lubią na takich jadać.
Plastikowe ;p
Plastikowe dla tych małych, kolorowe, z bajkami 
My używamy miseczek, talerzyków i kubeczków silikonowych. Kupiłam dla każdego dziecka po kilka sztuk w sklepie My Mini . Naczynia są bardzo starannie wykonane, w pełni bezpieczne dla dziecka (nie pękają, nie kruszą się, nie rozbijają, nie ma w nich niebezpiecznych substancji), są łatwe do utrzymania w czystości i ładnie wyglądają.