Jakie łóżeczko dla syna?
-
Lumena
Jakie łóżeczko dla syna?
Jakie łóżeczko będzie odpowiednie dla 5 letniego chłopca? Właśnie przeprowadzamy się do nowego domu i jesteśmy na etapie meblowania 
Re: Jakie łóżeczko dla syna?
Ja również polecam sklep: spam. Świetne mają meble!Kasia_ONA pisze:Każdemu, kto szuka ciekawych łóżek dla dzieci polecam zajrzeć tutaj: spam Niektóre są naprawdę urocze. Ja mam bliźniaków - chłopca i dziewczynkę. Są bardzo z sobą zżyci. Chłopiec uparł się właśnie na łóżeczko w kształcie samochodu, więc córcia też chciała takie. Na szczęście znalazłam (właśnie w tym sklepie) również damską wersję samochodziku - łóżkaRóżowe auto jest niczego sobie
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 11:08 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
kawa szczecin
a ja polecam pochodzić po sklepach, porównać, pooglądać i nie podejmować decyzji zbyt impulsywnie 
Pieluchy pampers czy dada?
-
Bellota
Ja zamiast pochodzić polecam poszukać odpowiedniego sklepu w internecie. Sama kupowałam łóżko piętrowe dla swoich dzieciaków.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
rodzice znaja upodobania swych pociech a jesli chca zrealizowac ich marzenia musza poszukac i pochodzic aby znalecs cos odpowiedniego
-
Kolaboracja
Ja uważam że najważniejsze jest co w łóżeczku, pościel powinna być bawełniana najlepiej dobrej jakości i fajne i jak jest kolorowa, polecam feretti-nadaje się także dla alergików, natomiast łóżeczka są różne, bardzo fajne jest łóżeczko turystyczne-składane, chicco z torbą dla dzieciaka, dla chłopa może być niebieskie a dla dziewczynki żółte różowe;]
-
Miniczka
Łóżeczko turystyczne to fajna sprawa, ale chyba nie odważyłabym się mieć tylko takiego łóżeczka. jak dla mnie to sprawa drugorzędna i warto takie mieć ale dodatkowo. Jeśli chodzi o markę to rzeczywiście z chicco mają bardzo solidne te łóżeczka, ale dobre sa takze z Grande i Bebik.
-
Kolaboracja
Nie znam tych dwóch firm to jakieś nowe?Ja też jestem zwolennikiem zwykłego łóżeczka i dodatkowo tego albo jako 'przewoźne' albo np u rodziców, jednak wiem że niektórzy mają tylko takie łóżeczko jako to jedno podstawowe
Moje chciały piętrowe, wiec dostały bo to taka fajna zabawa spać u góry.
Ale szybko im przeszło wspinanie się na piętro albo z niego schodzenie na wpół śpiąco więc się ciągle zamieniali. Ostatecznie rozdzieliliśmy dzieci i każde ma swoją kanapę.
Ale szybko im przeszło wspinanie się na piętro albo z niego schodzenie na wpół śpiąco więc się ciągle zamieniali. Ostatecznie rozdzieliliśmy dzieci i każde ma swoją kanapę.
-
Kolaboracja
Piętrowe łóżeczko sprawdza się przy dwójce dzieci w małym pokoju, jeśli masz jedno to nie potrzebne Ci piętrowe łóżko. Z nockami może być różnie w takim łóżku,a w zasadzie ze schodzeniem z niego.
-
Miniczka
Nowe chyba nie, już troche na rynku są Kolaboracja, i są jakościowo dość porównywalne do np. chicco. Łóżka piętrowe:) to pewnie jak dzieci trochędorosną to też usłyszę że chcą takie:) a potem właśnie bedzie klotnia kto na gorze a kto na dole:))
-
Kolaboracja
mnie nie chodziło że są gorsze jakościowo,absolutnie, tylko jeśli masz ściagać dziecko z piętra żeby szło siusiu w nocy to może być trudne, jednak ma też swoje plusy;]więcej miejsca z takim łóżkiem jednym niż dwoma innymi
Łózeczka piętrowe to super sprawa, zwłaszcza jak problemem jest miejce
Ja sama mam łóżeczko piętrowe z Ikea i jestem bardzo zadowolona
Polecam szczerze 
Księgowość Kraków - za złotówkę.
-
tusia25
Dziewczyny!!! widziałam ostatnio na funpage'u feretti na facebooku ich nowa kolekcje z lozeczkami, sa takie sliczne!! jeszcze tylko nie wiadomo chyba ile beda kosztowac, ale ja juz sie zakochalam:))
-
Miniczka
ja nie widziałam,ale przez Ciebie zobaczyłam;P rozumiem, że chodzi Ci o te łóżeczka?? myślisz, że bedzie jakas inna kolorystyka? chociaz w sumie taka jest uniwersalna, dla chłopców i dzieczynek. A co do łóżeczka samego w sobie to ten design jest super, piękne łóżeczko, ciekawe tylko jak z kosztem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
śliczne te łóżeczka ciekawe kiedy będą w sprzedaży i po ile, nigdzie takich nie widziałam
-
Miniczka
no ciekawe ciekawe, w sumie inne rzeczy mają po rozsadnych cenach to z atakie lozko osobiscie tez moglabym dac za ten design troche wiecej ale tez bez przesady:) dajcie znac jak bedziecie wiedzialy cos o cenach!
-
tusia25
Sprobuje tych feretti-facebookowców wypytać na ich funpage'u, jak czegos sie dowiem dam znac:D
Lozko wazne, aby bylo wieksze niz te standardowo. Juz nie kojarze wymiarow (synek ma 2 lat prawie:P) - ale sa 2 wymiary lozek - mniejsze i wieksze o 20 cm chyba czy jakos tak. Polecam to wieksze - jak juz maly podrosnie, to bedzie mial wiecej miejsca na przemieszczanie sie podczas snu:D
Widoczność w sieci polega na jak najwyższym umiejscowieniu swojej strony w przeglądarce internetowej. Pozycjonowanie www.pozycjonerstron.pl jest w tym wypadku jedynym właściwym i skutecznym narzędziem.
ciekawa jestem ile będzie kosztować to łóżeczko z ferettii bo jest przecudne
-
tusia25
Z tego co pamietam to 120x60 i 140x70:) sa ponoc tez 160 ale to juz chybalekka przesada. Rzeczywiscie takie wieksze nadluzej starcza, ale z drugiej strony jak feretti bedzie mialo tylko jeden rozmiar to bez wzgledu na niego zakupilabym takie lozeczko:)Mirrka pisze:Lozko wazne, aby bylo wieksze niz te standardowo. Juz nie kojarze wymiarow (synek ma 2 lat prawie:P) - ale sa 2 wymiary lozek - mniejsze i wieksze o 20 cm chyba czy jakos tak. Polecam to wieksze - jak juz maly podrosnie, to bedzie mial wiecej miejsca na przemieszczanie sie podczas snu:D
albo w skrajnych przypadkach (nie daj Borze) spadnie z niego...
artykuły biurowe warszawa- abbiuro.pl
do dużego łóżeczka musisz mieć też większy pokój, bo kupując większe łóżeczko zabierasz więcej przestrzeni do zabawy dla dzieci
-
tusia25
z drugiej strony ja wiem czy takie male dziecko potrebuje tyle przestrzeni? jesli pokoj nie jest naprawde maly, ale z drugiej strony jak ma byc tez pokojem w ktorym dziecko bedzie spalo i mieszkalo jakdorosnie to lozko i tak bedzie wieksze, a wydaje mi sie ze jak jest starsze to potrzebowaloby wiecej przestrzeni, a teraz? kacik z zabawkami wystarczy:)
-
Miniczka
Na FB mowia ze beda nowe mebelki zzt tej kolekcji heritage!!:d