Jakie kwiaty na ślubny bukiet?
Re: Jakie kwiaty na ślubny bukiet?
najpiękniejsze są bukiety z róznych kwiatów , same róże są oklepane.W moim bukiecie musi być ponadto obowiązkowo dużo zieleni 
Meble holenderskie - Mandihouse.pl
Fajnie macie opisane jak dobrać bukiet ślubny LINK chociaż osobiście uważam, że te wesela poszły w troszke złym kierunku. Wszyscy skupiają się na takich szczegółach a zapominają o tym co jest najważniejsze, co przynajmniej powinno być najważniejsze jeśli chodzi o nasz ślub. Oczywiście to moje zdanie możecie mieć inne.
pracy.blogspot.com/">Poszukiwacz pracy.
-
AndżelikaK
- Jestem tu nowa :)
Ja miałam bukiet ślubny z róż i frezji i wszystko było w kolorystyce biało, jasno różowej 
Chętnie poznasz jakieś nowe gry na Androida? Zerknij koniecznie na naszą stronkę.
Jaśmin przepiękny, piwonie zresztą też...Mnie najbardziej właśnie podobają się kwiaty bez żadnych dodatków - mały bukiet w kolorze/biały robi wrażenie
Jeszcze takie drobne kwiatk co czasem się dodaje do róż w bukietach - widziałam raz że jedna panna młoda miała z nich bukiecik - przepięknie to wyglądało 
ostatnio modne są nawet bukiety z samej zieleni albo takie tropikalne z anturium i innych kwiatów egzotycznych a też z liści palm i trawy pampasowej fajnie wyglądają
WK Serwis - Samsung
Teraz bukiety są naprawdę różne. Zielone bukiety wyglądają dobrze o ile pasują do motywu przewodniego wesela.