Jakie jedzenie zabieracie do pracy?

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
Ania_Gawron
Jestem tu nowa :)

Re: Jakie jedzenie zabieracie do pracy?

Post autor: Ania_Gawron »

Sałatki, kasza/ryż z pieczonymi warzywami, koktajle, owoce, hummus z warzywami. :)
Morelka80
Miła Kobietka

Post autor: Morelka80 »

Ja robię tak, ze zawsze zabieram jakiś stały posiłek (sałatkę, kanapki, torille) a do tego mam wyciskarkę wolnoobrotową Hurom i sok taki warzywno owocowy sobie robię :) pychotka
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

najczesciej kanapki bo je moge przegryzc na szybko :) do tego do bidonu robie sobie rano na szybciocha sok owocowy czy warzywno owocowy w wyciskarce (mam wolnoobrotowa z firmy midea) i w wolnych chwilach dostarczam sobie dawki witamin :D
fitnezjaFit
Jestem tu nowa :)

Post autor: fitnezjaFit »

Do pracy warto zabierać jedzenie, które będzie zdrowe, zapewni niezbędne składniki odżywcze i dostarczy energii. Opcji jest wiele - kanapki, makarony czy koktajle. Osoby, które nie maja czasu albo ochoty na samodzielne przygotowywanie jedzenia, mogą skorzystać z cateringu dietetycznego, który w swojej ofercie ma posiłki do pracy.
ODPOWIEDZ