Jakie buty do sukienki
Re: Jakie buty do sukienki
Takie buty moga się zlać z sukienką - postawiłabym na granat lub ciemnoszary 
Do pudrowego różu śmiało możesz wybrać szpilki w kolorze czarnym lub ciemnym odcieniu niebieskiego (granatowy). Beżowe nie będą wyglądały dobrze, tak jak pisały koleżanki wyżej 
https://www.medipakiet.pl/benefity-dla-firm - najlepsze pakiety medyczne dla firm
-
CherylCole
- Miła Kobietka
Zobacz jeszcze sobie a propos butów na strone sklepu Nico. Sa tam bardziej takie markowe ubrania jak Tommy Hilfiger czy Bugatti
Może zamiast balerinek, delikatne białe trampki? Wiązane nie zsuną się ze stopy, są stabilniejsze od balerinek. Ja takie kupiłam sobie w tym roku w Cross jeansie, z tego co widzę, nadal są w ofercie. Zajrzyj do ofert trampek z CJ na allegro.pl tam powinno Ci wyświetlić 
Moim zdaniem każdy ubiera się tak jak mu pasuje. Osobiście lubię eksperymentować ze stylówkami i często dla wielu osób ubieram się dziwnie, ale nie przejmuje się tym, bo robię to dla siebie. Polecam sklep https://born2be.pl/ w którym znajdziecie letnie ubrania i najnowsze modowe trendy na sezon wiosna/lato 2019 i nie tylko. Zarówno kobiety jak i męzczyźni z pewnością znajdą coś dla siebie.
Może to dziwne, ale ja jeśli nie jest to żaden extra bal to zakładam po prostu tenisówki z Crossu i już. Jest mi wygodnie stopa się nie męczy, nie jest też wieczorem spocona. Są to różowe buty wiązane.
Można jeszcze takie: https://allegro.pl/oferta/trampki-cross ... 7917724517 ja je bardzo osobiście lubię. Nic nie obciera, stopa się też nie poci.
- malykurczak
- Jestem tu nowa :)
Ja bym postawiła mimo wszystko na baleriny w kolorze szpilek. Taki komplet po prostu wygląda schludniej.
Jesteśmy odzwierciedleniem pięciu osób, z którymi spędzamy najwięcej czasu. To oni nas motywują, doradzają, krytykują. Przyjrzyj się, z kim Ty przestajesz.
- Nancy Drew
- Nancy Drew
Ja miałam ostatnio wesele koleżanki i na drugi dzień również miałam sukienkę w takim kolorze, gdy szpilki musiały iść na bok założyłam śliczne klapeczki kupione na https://butymodne.pl/japonki-klapki-damskie-c19918.html i wyglądały na prawdę dobrze 
- MelonowaAga
- Miła Kobietka
Wydaje mi się, że beżowe albo nude będą idealne. A czy sądzicie, że do czarnej sukienki z metalowymi dżetami takie buty jak te ze zdjęcia będą odpowiednie:
?
?-
jusiawarda
- Miła Kobietka
Jak dla mnie bardzo !
Ja za balerinkami nie przepadam, więc na Twoim miejscu wybrałabym tenisówki z Cross Jeansu. Są o tyle fajnie, że można długo w nich chodzić, czy też nawet tańczyć
, a noga się nie męczy i nie poci. Również też nie obcierają Ci się pięty, jak u mnie bywało u wyrobu konkurencyjnej firmy typu Big star.
w baletkach noga nie wygląda zgrabnie niestety, robi się troche platfus
do sukienki w kolorze pudrowego różu mogą być czarne buty, ale jeśli sukienka będzie miała np wykończenia z czarnej koronki albo czarny pasek. inaczej nie będą pasowały 
Na wesele tylko eleganckie szpilki. Innych butów nie widzę. Na co dzień można założyć baleriny czy trampki, ale na wesele one nie pasują.
A co jak nie może człowiek nosić szpilek?garik pisze:Na wesele tylko eleganckie szpilki. Innych butów nie widzę. Na co dzień można założyć baleriny czy trampki, ale na wesele one nie pasują.
Najlepszy wybór to klasyczne, damskie obuwie. Ja ostatnio znalazłam takie w ofercie Gamis gamis. com .pl/ , który produkuje obuwie ze skóry naturalnej. Znakomity wybór, który komponuje mi z każdą sukienką.
Minka18 co masz na myśli pod dość ogólnym stwierdzeniem "klasyczne, damskie obuwie"?minka18 pisze:Najlepszy wybór to klasyczne, damskie obuwie. Ja ostatnio znalazłam takie w ofercie Gamis gamis. com .pl/ , który produkuje obuwie ze skóry naturalnej. Znakomity wybór, który komponuje mi z każdą sukienką.
Jest to zbyt ogólnikowe i można sobie nad tym teraz głowę łamać, czy chodzi Ci o szpilki, czy o balerinki, tenisówki itd.itp.
Podaj jakiś przykład.
Moja znajoma miała problem z butami na ślub jako druhna, bo chodzi kiepskawo, w końcu wymyśliła "białe tenisówki z dorobioną super kokardą" i nikt się nie kapnął, że to takie obuwie. Tylko co się naszukała białych całkiem butów to jej problem.
Mi się podobają buty Cross Jeans jeśli chodzi o śluby i inne uroczystości, ale to też trzeba by uderzyć w coś zupełnie białego i niskiego: tenisówki, trampki, espadryle. No chyba, że ślub zimą to wtedy jakieś botki, czy coś takiego
- WhiteChocolate
- Miła Kobietka
Te buty z góry... Ojj nie na moją stylówkę.
Nie wszędzie można odwracać się od przeszłości.
Wydaje mi się, że balet w kolorze baletowym będzie wyglądał najlepiej, ponieważ czarny na wesele, moim zdaniem jest trochę szorstki
-
jusiawarda
- Miła Kobietka
A moim zdaniem lepiej wyglądają baleriny czy sandałki niż bose stopy a często widzę laski na bosaka bo nie wyrabiają w szpilkach xDgarik pisze:Na wesele tylko eleganckie szpilki. Innych butów nie widzę. Na co dzień można założyć baleriny czy trampki, ale na wesele one nie pasują.
Ja się tam wcale nie dziwię!!!! Przecież to jest dramat chodzić non stop w tych szpilkach 
-
marta99szczepaniak
- Jestem tu nowa :)
moim zdaniem klasyczny - czarny kolor
Teraz moda jest tak dziwna, że tak naprawdę każdy but może pasować. Ale ja osobiście wolę wygodne buty do sukienki na lato, np. https://panpablo.pl/pol_m_Kobieta_Buty_Letnie-162.html. Te buty świetnie wyglądają i do spodni, i do sukienki. Są też bardzo wygodne i tak naprawdę można je nosić w każdym wieku. Takie buty wybieram ja, moja siostra, ale też mama.