Jaki żwirek lubią wasze koty?
- Alison1920
- Jestem tu nowa :)
Jaki żwirek lubią wasze koty?
Hej. wiem, że pytanie może wydawać się dziwne. To czy żwirek nam się sprawdzi podobno zależy równiez od preferencji kotów. Dajcie znać jakie żwirku u Was dają radę. Chodiz mi o takie, które nie robią syfu bardzo i które są przyjemne do kocich łapek.
- redorange666
- Samiec
Re: Jaki żwirek lubią wasze koty?
silikonowy... rewelacja polecam.
- Misiaczeq78
- Miła Kobietka
Ja myślę, że jeżeli chodiz o czystość to bardziej chodiz o wielkość żwirku. Wszytskie takie nie zbrylające np. drewniany, ze słomy mniej się roznoszą.
- Alison1920
- Jestem tu nowa :)
a jakiego ty uzywasz, a jak z ekologią?
- Misiaczeq78
- Miła Kobietka
one są naturalne, bez żadnych dodtaków! Ja mam teraz ze słomy velti i sobie chwalę.
U nas silikonowy, trochę go wynosi na łapkach z kuwety, ale można kupić gumową wycieraczkę przed kuwetę. Można go wyrzucać do toalety i nie trzeba często wymieniać.
Mój kot miał zwykły żwirek i było Ok. Przedobrzyłam i zmieniłam na silikonowy i zaczęła się jazda. Kot załatwiał się obok kuwety. Fetor nie do opisania. Musiałam użyć cat odor eliminator z vetexpert który wreszcie skutecznie usunął przykry zapach. I co z tego skoro sytuacja notorycznie się powtarzała. Najpierw urobiłam sobie ręce sprzątając po kocie a na końcu wpadłam na to, że trzeba wrócić do zwykłego żwirku. Sytuacja opanowana. 
U mnie też bentonitowy się najlepiej sprawdza i to ten bardziej miałki.
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
Cats best eko plus najlepszy! 
A testowaliśmy różne, bentonitowe, silikonowe, zeolitowe, różne drewniane
A testowaliśmy różne, bentonitowe, silikonowe, zeolitowe, różne drewniane
nowe mieszkania na Bemowie