jaki kolor w tym sezonie
jaki kolor w tym sezonie
jaki kolor jest modny w tym sezonie? Bo ostatnio nie miałam czasu podążać za moda.
Re: jaki kolor w tym sezonie
Słyszałam o pudrowym różu, ale uważam, ze to lepsze dla mojej małej córki niż dla mnie xD
Podobno znów pastele wracają do łas.
koralowy, indygo, burgund, głęboki turkus
uwielbiam głęboki turkus i burgundowy:) marzy mi się sukienka w takim kolorze. jakiś czas temu widziałam taką w fashion house ale niestety przegapiłam okazję i teraz strasznie żałuję:( cały czas mam nadzieję, że wkrótce znajdę tam coś takiego pięknego <3
Ja ostatnio chętnie łaczę róż z czernią. ale z tego co patrzyłam bardzo modnę maja być szarości.
Cześć dziewczyny, czytałam ostatnio na stronie Pretty One informacje co jest modne w tym sezonie Wiosna Lato 2016 i ... wszystko
Pudrowe kolory, groszki, kształty, wzory etc. więc jak nie macie co na siebie włożyć idziemy na zakupy ! 
jak to na wiosnę: pastele 
- kokoszanel
- Super Gaduła
Dokladnie to najlepsza sprawa, bez wzgledu co mowi moda, grunt to by nosic cos w czym czuje sie czlowiek swobodnie.a_gatka pisze:Ja noszę to co lubię.
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
Tak jak koleżanki wyżej piszą, podobno mają być modne pastele
Powinny już się nowe kolekcje pojawiać w sklepach.. ktoś był? Bo ja ostatnio nie mam czasu wybrać się na zakupy.
dmcstudio.pl
Pytasz o kolekcje wiosenne ? One juz dawno w sklepach 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tak, tak wracają pastele, ja już w SPAM kupiłam na święta asymetryczną sukienkę w kolorze jasnej limonki.
Ostatnio zmieniony pn mar 14, 2016 11:47 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
w pastelach łądnie się wygląda
Wydaje mi się, taki szaro-fiołkowy, pastelowy kolor będzie teraz modny.