Jaki jest Twój ulubiony kosmetyk?
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Jaki jest Twój ulubiony kosmetyk?
Jak w temacie! Jaki jest Twój ulubiony kosmetyk? Bez jakiegoś nie wyobrażasz sobie codziennej pielęgnacji?
Re: Jaki jest Twój ulubiony kosmetyk?
Mgiełka z wodą różaną od Miya- zwłaszcza w lecie niezastąpiona w upalne dni 
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
stosujesz ją również po nałożeniu makijażu?Dorcia pisze:Mgiełka z wodą różaną od Miya- zwłaszcza w lecie niezastąpiona w upalne dni
Ja wprost uwielbiam krem z Dermedic, ten o żelowej konsystencji. To dla mnie najlepszy krem jaki miałam, a na promce w Hebe można dorwać go za jakieś 20 ziko czasem
jak nie próbowałaś, to polecam.
-
majasliwka
- Jestem tu nowa :)
Mimo stosowania wielu różnych kosmetyków i tak najlepszy jest zwykły krem nivea.
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
nie znam, nie znam! Ale obczaję golusilla1 pisze:Ja wprost uwielbiam krem z Dermedic, ten o żelowej konsystencji. To dla mnie najlepszy krem jaki miałam, a na promce w Hebe można dorwać go za jakieś 20 ziko czasemjak nie próbowałaś, to polecam.
zdecydowanie krem z linii eco sorbet z Bielendy jest genialny warto spróbować.
Krem AQUA-KREM, on jest całkowicie naturalny, to krem rosyjskiej marki, jest tani, ale dobry 
Krem Bandi z aktywną witaminą C. 
niacynamid 
Bardzo lubię serię kremów z Cosnature z owocem granatu. Ładnie nawilżają i wygładzają, mają w pełni naturalny skład i nadają skórze bardzo przyjemnego zapachu:)
maski owocowe power wit . c z bielendy to mój faworyt
-
Agnieszkaxoxo
krem nawilżajacy 
Zdecydowanie kremy i balsamy nawilżające, w szczególności zimą.
mój ulubiony kosmetyk balsam do ciała złote ceramidy z bielendy nawilża i regeneruje skórę i pięknie pachnie
-
SzaraMysza
Może nie kosmetyk, ale urządzenie, to urządzenie do peelengu kawitacyjnego- robię w domu. Ostatnio jestem zachwycona koreańskimi kosmetykami i dodatkowo od wewnątrz kolagen z serii Beauty (od Collibre, bo jest z witaminą E, A i C)
Kocham Olejek Busajna, naturalny olej ze Sri Lanki. Cudnie pachnie grapefruitem, mega nawilża , ujedrnia skóre, wspomaga opalanie. Lepszego kosmetyku do buzi i ciała nie ma
Mój ulubiony kosmetyk to serum z Shelee. Perełka kosmetyczna.
Uwielbiam naturalny Olejek Busajna, i mega pachnie, szybko sie wchłania, skóra jest super nawilżona i przy tym ujedrniona. a i opala ie po nim na ładny kolor