Zmiana wyglądu...
Zmiana wyglądu...
Hej dziewczyny potrzebuje waszej rady.. Chce zmienic wyglad. Cale zycie mam blond proste wlosy (prostuje je bo sa sianowate:) Dlugosc ta sama bo ciągle się łamą... Mam 170cm wzrostu 53kg... chudzina nie z wyboru
Chce zmienic sie dla siebie i meza zaskoczyc go... Załączam zdjecie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Zmiana wyglądu...
Więc może spróbować styling i np lekki odcień rudości ?
Nie będzie to duża zmiana, ale trochę ożywi
Nie będzie to duża zmiana, ale trochę ożywi
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
nie jestem znawcą jeśli chodzi o włosy ale może jasny brąz? nie będzie aż tak radykalnie chyba
masz bardzo ładne usta
może je jakoś podkreślić kolorem? nie mówię, że od razu jakiś biskupi róż ale coś delikatnego
i szeroki uśmiech!
- redorange666
- Samiec
Hmmm... gdybym to ja był tym mężem... to absolutnie nie chciał bym abys cokolwiek zmieniała w swoim wyglądzie.
No uśmiech.... Fakt tu go malo... Red dziękuję to miłe co mówisz
Nigdy nie używałam nic oprócz bezbarwne błyszczyka... Aż sprawdzę rano jak będę wygladac
Nigdy nie używałam nic oprócz bezbarwne błyszczyka... Aż sprawdzę rano jak będę wygladac
Ostatnio zmieniony śr wrz 10, 2014 10:45 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łaczenie postów
Powód: łaczenie postów
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
proponowałabym jasny brąz. grzywki nie ma co robić:)
można też skrócić włosy np. do ramion, poszalec z fryzurą - raz zapleć warkocz, raz pokręć, zepnij, upnij, zrób koka - jak prostujesz codziennie to zapewne masz meega zniszczone..
można też skrócić włosy np. do ramion, poszalec z fryzurą - raz zapleć warkocz, raz pokręć, zepnij, upnij, zrób koka - jak prostujesz codziennie to zapewne masz meega zniszczone..

Mam...
Uzywam najlepszych odzywek ale koncowki sa zniszczone. No i cale zycie farbuje na blond. Tez myslalam o brązie nawet umowilam sie juz u fryzjera ale nie wiem czy bedzie mi pasowac jestem dosc jasnej karnacji...
A ja mysle, ze po prostu porozmawiaj ze swoja fryzjerka , bo ona w rzeczywistym
kontakcie z Toba wiecej moze zobaczyc i ,,wyciagnac,, z Twojej twarzy.
A jak sama wiesz kazdy element i niuans ma swoje znaczenie przy zmianach koloru wlosow czy
ich dlugosci , a nawet fryzurze docelowej.
Wiesz , takie doradzanie z fotki nie jest miarodajne , bo tylko zywa osoba moze stanowic zrodlo
odpowiedniego doboru w zmianie ktorej tak bardzo pragniesz.
kontakcie z Toba wiecej moze zobaczyc i ,,wyciagnac,, z Twojej twarzy.
A jak sama wiesz kazdy element i niuans ma swoje znaczenie przy zmianach koloru wlosow czy
ich dlugosci , a nawet fryzurze docelowej.
Wiesz , takie doradzanie z fotki nie jest miarodajne , bo tylko zywa osoba moze stanowic zrodlo
odpowiedniego doboru w zmianie ktorej tak bardzo pragniesz.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Ja także zupełnie niczego bym nie zmieniała,najważniejsze to dobrze czuć się taką jaka jesteś w sensie wyglądu czy kolorze włosów. czy na obecna chwilę źle się z tym czujesz?
Wyglądasz atrakcyjnie, po co zmieniać?