Jaki film ostatnio oglądałaś?
Re: Jaki film ostatnio oglądałaś?
Albo o, jeszcze "Mordercza Opona", mistrzostwo świata. Jedzie sobie opona , a jak staniesz na jej drodze to Cię zabija. Szczerze nie polecam 
"Niech będzie teraz"- polecam, warto obejrzeć
Wkręceni
Pod mocnym aniołem
Pod mocnym aniołem
Polskie filmy, nie oglądam, choć "Pod mocnym aniołem" ma całkiem pozytywne recenzje
Kod merkury z 1998 roku
powiem że fajny
powiem że fajny
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- kusicielka
- Extra Kobietka
Dzień kobiet Marii Sadowskiej - dobry, dość mocny film. Ściezka dxwiękowa super!!
Wczoraj oglądałam Oko z Jessica Alba, ujdzie
Nieruchomości w Hiszpanii - http://www.carisma.pl/
w piątek byłam w kinie na Zimowej Opowieści z Farrellem, fajny film ogląda się z wielką ciekawością i jest dość nieprzewidywalny 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Wczoraj w kinie Masz Talent - bardzo polecam. przesympatyczny, motywujący do działania film 
wczoraj z nudów igrzysk śmierci na jedynce.
- kusicielka
- Extra Kobietka
Dobry filmmadzia24 pisze:wczoraj z nudów igrzysk śmierci na jedynce.
Ja obejrzałam w weekend: Żywie Biełaruś, Vicky Cristina i salą samobójców - właściwie wszystki juz widziałam, ale wszystkie mnie bardzo poruszyły.
-
Izabela_91
- Jestem tu nowa :)
Ostatnio oglądałam nowy film ,,Wilk z Wall Street" polecam, super film 
Mój ulubiony salon kosmetyczny w Warszawie www.b-4u.pl ! 
Kołysanke Machulskiego i doznalam szoku.Bo nie lubie polskich produkcji, a tu o dziwo zlapalam sie kilkukrotnie na niekontrolowanym zacieszu 
I choc akcja powolna i bez jakiegos rozmachu to... kurna. podoobalo mi sie ;D
7/10 ;p
I choc akcja powolna i bez jakiegos rozmachu to... kurna. podoobalo mi sie ;D
7/10 ;p
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Car, zdziwiła byś się..
polskie kino idzie w góre
sęp byl genialny wg mnie
i dziewczyna z szafy, całkiem całkiem...
polskie kino idzie w góre
sęp byl genialny wg mnie
i dziewczyna z szafy, całkiem całkiem...
My wczoraj ogladalismy "Sale samobojcow", mocny film. Szkoda , ze tak malo powstaje takich filmow... Ten film jest poradnikem jak nie postepowac z nastolatkiem:(
Igrzyska i ja oglądałam, bo najpierw widziałam II cześć, ale za to w weekend wybieram się na "Obietnica" - świetnie zapowiadający się film o młodzieży, coś w stylu "Sali samobójców"
-
LoveWhisper
- Jestem tu nowa :)
Ja już byłam właśnie wczoraj. Uważam, że film porusza ważny problem relacji we współczesnym świecie i warto go obejrzeć i zastanowić się samemu nad tym także. Rycembel świetnie zadebiutowała - dobrze wczuła się w rolę i mimo, że może niewiele mówiła to i tak moim zdaniem oddała emocje siedzące w Lili.Henna pisze:ale za to w weekend wybieram się na "Obietnica" - świetnie zapowiadający się film o młodzieży
- malinka 61
- Kobietka Expert
Polecam film Zemsta z Emily Thorne , to już trzecia edycja , film na kanale Fox Life 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Paranoja z 2013, całkiem ciekawy 
Kayira - mmm i coś z Liamem H.
W weekend dwa filmy:
Strefa X- film o potworach (inwazji kosmitów), który się na prawdę ładnie zapowiadał, a właściwie, to nie wiadomo, dlaczego, po co i skąd ta inwazja, zaś kosmici wyglądali jak kilkudziesięcio-metrowe...krewetko-ośmiornice, Rząd USA zamiast je zbombardować, albo zaatakować wojskiem, czołgami itd. to wybudował sobie własny "chiński mur", a walką z zagrażającymi planecie stworami zajęli się Meksykanie. ;0 Boskie po prostu.
Obietnica- Nie wiem co powiedzieć, bo może życia mi nie wywrócił na drugą stronę, ale to dobry film. Niespojlerując - dziewczyna Lila, jest inteligentną i "porządną" dziewczyną (zero używek, przygodnych chłopaków, czerwone świadectwo), ale ciągle taką "normalną" dziewczyną z grupą przyjaciół. Tyle, że Lila jest piekielnie inteligentna, potrafi manipulować ludźmi i robi to. W pewnym momencie to zaczyna się jednak wymykać spod kontroli, momentami też widać, że gubi się w tym wyrachowaniu (tutaj Chyra się wykazał roli ojca, który był silny psychicznie i mógł z nią jakoś rozmawiać na innym poziomie niż reszta).
Jak ktoś lubi takie psychologiczne układanki to ta jest udana.
W weekend dwa filmy:
Strefa X- film o potworach (inwazji kosmitów), który się na prawdę ładnie zapowiadał, a właściwie, to nie wiadomo, dlaczego, po co i skąd ta inwazja, zaś kosmici wyglądali jak kilkudziesięcio-metrowe...krewetko-ośmiornice, Rząd USA zamiast je zbombardować, albo zaatakować wojskiem, czołgami itd. to wybudował sobie własny "chiński mur", a walką z zagrażającymi planecie stworami zajęli się Meksykanie. ;0 Boskie po prostu.
Obietnica- Nie wiem co powiedzieć, bo może życia mi nie wywrócił na drugą stronę, ale to dobry film. Niespojlerując - dziewczyna Lila, jest inteligentną i "porządną" dziewczyną (zero używek, przygodnych chłopaków, czerwone świadectwo), ale ciągle taką "normalną" dziewczyną z grupą przyjaciół. Tyle, że Lila jest piekielnie inteligentna, potrafi manipulować ludźmi i robi to. W pewnym momencie to zaczyna się jednak wymykać spod kontroli, momentami też widać, że gubi się w tym wyrachowaniu (tutaj Chyra się wykazał roli ojca, który był silny psychicznie i mógł z nią jakoś rozmawiać na innym poziomie niż reszta).
Jak ktoś lubi takie psychologiczne układanki to ta jest udana.
malinka 61 pisze:Polecam film Zemsta z Emily Thorne , to już trzecia edycja , film na kanale Fox Life
Halinko to raczej serialik jest
JA ostatnio widziałam :
wkręceni
pod mocnym aniołem
dzień kobiet
bękarty wojny
Wczoraj tak przypadkowo trafilam na "Niewidzialnego".Ciekawa pozycja, jednak spodziewalam sie innego przebiegu akcji koncowej.
9/10
9/10
"...przez noc droga do świtania -
Wczoraj skusiłem się na "47 roninów" z keanu reevsem w roli głownej. Jakby kto nie kojarzył to jest NEO z matrixa
. Film ogólnie fajny , chociaż pozostawia pewien niedosyt co do efekty specjane. Tego typu film wg mnie powinien mieć trochę wiecej momentów "fantastycznych". Godny polecenia i prawie 2h oglądania nie męczy przed tv:)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
skoro mówisz że fajny to może się skuszę...
ja natomiast ostatnio oglądałam "Olimp w ogniu"
i szczerze polecam, bardzo mi się podobał..
choć oczywiscie cudowni ludzie z USA
ja natomiast ostatnio oglądałam "Olimp w ogniu"
i szczerze polecam, bardzo mi się podobał..
choć oczywiscie cudowni ludzie z USA