Jaki adwokat od rozwodu Wrocław
Jaki adwokat od rozwodu Wrocław
Jaką kancelarię adwokacką polecacie z Wrocławia ? Szykuje się trudny rozwód z podziałam majątku i potrzebuję jakiegoś dobrego specjalisty.
Re: Jaki adwokat od rozwodu Wrocław
Ja jestem bardzo zadowolona z podejścia pani Pawłowskiej z kancelarii we Wrocławiu na Świstackiego. Bałam się rozwodu bardzo, a poszło to wszystko wyjątkowo sprawnie i szybko. Nie było jakiegoś większego prania brudów przed sądem, duża tutaj zasługa pani adwokat, jej wyczucia tematu.
Niestety nie znam dobrego adwokata z Wrocławia, ale z czystym sumieniem mogę polecić Radcę Prawnego Pawła Kasprzyka. Kancelaria znajduje się w Gdańsku, ale jej działalność wychodzi poza Trójmiasto. Mi przy sprawie rozwodowej mecenas Kasprzyk bardzo pomógł. Bez niego by się nie udało. Kontakt: SPAM
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 9:54 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Bardzo często w trakcie rozwodu jest myśl o kościelnym procesie o nieważność małżeństwa. Być może przyda się nt. mój blog.
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny
Podpytaj u mec. Cejrowskiego, ma kancelarię w Tczewie ale i spore doświadczenie i wiedzę. Sporo spraw wygrywa, poleca go wiele osób więc może warto? Przecież dzisiaj online można załatwić bardzo wiele spraw.
-
Lenabaumler
- Jestem tu nowa :)
Wiem, też że takimi sprawami zajmuje sie tez pan mecenas Mariusz Olężałek z tym, ze on jak już to dojeżdża bo nie jest z Wrocławia.Ja akurat miałam z nim doswiadczenie bo on t=przede wszytskim też zajmuje się prawem karnym
Istotny będzie między innymi dobry kontakt z adwokatem i sprawa pomoc w każdej sytuacji. Kancelaria Michała Dziedzica na Lelewela specjalizuje się w sprawach rozwodowych i o podział majątku.
-
skrzypaczka
- Jestem tu nowa :)
We Wrocławiu to nie wiem, ale gdyby ktos szukał adwokata w Warszawie, to prof Sepioło Jankowska jest bardzo polecana