Hej co myślicie o tak ładnej bluzce jak ta z kolorem dark coral, krótkimi rękawami, szerokim luźnym dopasowaniem, mocno zaokrąglonym dołem. Bardzo mi się spodobała i mimo iż jest z wiskozy planuję ją sobie kupić będzie doskonale pasować do białych jeansów z CJ.
Bluzka jest w dziale nowości: kod prod: 75209-571
Nowa bluzka z CJ
Re: Nowa bluzka z CJ
Spodobała mi się szczególnie przez ten zaokrąglony dół, jest taka inna odmienna od reszty
Co jest plusem.
Fajnie dopasowuje się do jeansów. Ma bardzo ładną kolorystykę w modnym kolorze.
Fajnie dopasowuje się do jeansów. Ma bardzo ładną kolorystykę w modnym kolorze.
Re: Nowa bluzka z CJ
Zaspamowałaś cały dział mody zakładając tematy max 5 postowe, w których głównie odpisujesz sama sobie.
Moje ostrzeżenie jest takie, że jeśli jeszcze jeden temat założysz o reklamowaniu danych ciuchów to Twoje oba konta zostaną zbanowane.
Jeśli chcesz zareklamować daną markę lub produkt, to zrób to w odpowiednim dziale : Ankiety/ogłoszenia/reklamy.
Lub pisz posty w tym temacie:
modne-polecane-ciuszki-t16644.html
W przeciwnym razie zbanuje.
Moje ostrzeżenie jest takie, że jeśli jeszcze jeden temat założysz o reklamowaniu danych ciuchów to Twoje oba konta zostaną zbanowane.
Jeśli chcesz zareklamować daną markę lub produkt, to zrób to w odpowiednim dziale : Ankiety/ogłoszenia/reklamy.
Lub pisz posty w tym temacie:
modne-polecane-ciuszki-t16644.html
W przeciwnym razie zbanuje.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...